sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Toukokuun viimeinen viikko

Sinne toukokuu sitten meni tältä vuodelta ja nyt pitäisi olla kesä. Tänään onneksi on jo vaikuttanut hieman kesäisemmältä, tämä viikko on ollut välillä ihan hyytävän kylmä.

Sainpas tämänkin viikon kuvat pakettiin ja tässä ne olisi nyt teille:

Maanantai 26.5.2014
(146/365)
Vaihdoin keittiön tauluihin kuvat. Love - taulussa on aiemmin ollut vain kehyksissä valmiina ollut kuva ja Family - taulussa oli meidän kolmihenkinen perhekuva. Nyt kun Johannes on ollut jo kuvioissa lähes kaksi vuotta, niin olihan tuo aika päivittää. :)

Tiistai 27.5.2014
(147/365)
Mä en edelleenkään oikein tiedä mitä mä ajattelisin Lidlistä. Edullista ruokaa kyllä, mutta kotimaisuusaste on aika heikko. Mutta tiistain lounas oli täysin koottu Lidlin tuotteista. Hampurilaissämpylät, hampurilaisjuusto, coleslaw ja pulled pork. Kaikki yhteensä n. 10 €. Siitä riitti kahdelle lapselle ja kahdelle aikuiselle lounas + santsaus illalla. Joten todella paljon edullisempaa kuin mennä hampurilaisravintolaan!

Keskiviikko 28.5.2014
(148/365)
Taas tuli yksi kirja luettua. Nyt päätöksensä sai Sookie Stackhouse - kirjasarja. Parhaimmillaan kirjasarja oli noin puolessa välissä, josta eteenpäin kaikki tuntui hirveän venytetyltä. Mutta tässä kirjassa saatiin taru kuitenkin päätökseen ja jotakuinkin onnellinen loppu. Itse en oikein tiedä mitä ajattelisin Sookien lopullisesta miesvalinnasta, mutta kai kirjailija oli tämän miettinyt loppuun. :D Iltaherkuksi tuoreita mansikoita! Kesän ekat, joista Johannes söi suurimman osan. Itselleni (ja Mikalle) jäi vaan nuo muutamat. :)

Helatorstai 29.5.2014
(149/365)
Helatorstaina matkattiin Vaasaan siskon luokse hänen synttäreitä viettämään. Saatiin kummitytön kanssa hieman laatuaikaa, kun pojat lähti siskoni ja äitini kanssa ulos, ja me tehtiin siskolle kakku. (Tai siis täytettiin ja koristeltiin se.) Sulatettiin suklaata ja tehtiin tuollainen koriste kakun päälle. Mutta kun malttia oli aika vähän, niin siellä oli muutama sulamaton pala mukana. Mutta ainakin siitä näkee, mitä siinä lukee! :)

Perjantai 30.5.2014
(150/365)
Sateinen perjantai vietettiin poikien kanssa sisällä leikkien. Ne ei yleensä leiki ihan näin sopuisasti keskenään, mutta kun tämä ihme tapahtui, niin pitihän siitä napata kuva todisteeksi. :D

Lauantai 31.5.2014
(151/365)
Omista YO-juhlista on jo kymmenen vuotta! Lauantaina käytiinkin sitten juhlimassa päivälleen kymmenen vuotta nuorempaa serkkuani Kokkolassa. Onnea kaikille valmistuneille!

Sunnuntai 1.6.2014
(152/365)
Sunnuntai on hyvä päivä käydä kirpputoreilla. Tänään sieltä löytyi eräs kirja vuodelta 1947, jonka sisältä löytyi tämä teksti. Oli pakko ostaa pelkän tekstin takia tämä. "Jos kodissanne on puhjennut tarttuva tauti, ilmoittakaa siitä kirjastonhoitajalle ennen kirjojen palauttamista." Mitähän ne sanoisi jos alkaisin seuraavan palautuksen yhteydessä tilittää poikien flunssat ja mahataudit? :D

Löytyi sieltä toinenkin kirja ja "Lumoava kirous" - leffa. Kirja, joka perustuu tuohon elokuvaan odottaa lukuvuoroaan yöpöydällä, Ajattelin lukea kirjan ennen leffan katsomista. Yleensä niin päin on parempi. :)

Mukavaa kesäkuun ensimmäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)