sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ruokapulmia

Olen taas siinä pisteessä ruoanlaiton suhteen, että en tiedä yhtään mitä ruokaa tekisin. Tai lähinnä mitä tekisi mieli. Ei tee mieli mitään perusjuttuja, kuten makaronilaatikkoa tai makkarakeittoa. Imetyksen takia en viitsi syödä hirveän mausteista ruokaa, mutta onhan ruoassa oltava makua!

Onneksi Mika ja Luukas syö melkein mitä vaan, antavat vastapainoa mun nirsoiluille.

Haastan teidät kertomaan arkisen lempiruokanne kommentteihin, ehkä saisin jonkun idean sitten. :-)

10 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä ihan ykkönen on kaalilaatikko! En laita siihen riisiä ollenkaan, kun en siitä sellaisena tykkää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaali on vältettävien listalla imetyksen takia, muuten tekisin kyllä! :-)

      Poista
    2. Aivan! En muistanu ollenkaan! :)

      Poista
  2. Käy kurkkaamassa: http://sentinvenyttajat.blogspot.fi/

    Siellä on aina välillä (kuten just nyt) kerätty viikon edulliset ja helpot ruoat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tsekata kun koneelle menen, kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Me tehtiin ihan perus jauhelihapitsaa viikonloppuna, musta kotitehty ei kauhean epäterveellistä ole.

    Kinkkukiusaus, pinaattikeitto, kanapestolasagne, uunimakkara, jauhelihapastakeitto...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No me syötiin tässä illalla kotipizzaa... :-P Kiitos ehdotuksista!

      Poista
  4. ite oon imetyksen aikana syöny ihan tavallisesti "kiellettyjä" ruokia esim kaalia,sipulia,mausteita jne.. kun ei vauvan maha ei näyttäny tulevan kipeeks.tonnikala risotto on yks hyvä,nopea ja suht kevyt vaihto ehto jotai ite tein tänään.jos sipulia haluu välttää ni sen voi korvata jollain muulla tai laittaa vaan vähän.mutta yleensä itellä joka päivä tuo sama ongelma että mitä söis!
    -Janine :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en Luukaksen kanssa vältellyt paljon mitään, mutta Johannes tuntuu olevan herkempi. Jopa cocis on aiheuttanut ongelmia. :( Mähän en periaatteessa syö kalaa, mutta tonnikalarisottoa voisi kyllä tehdä. Tonnikala kun on sellainen, mitä voin syödä pari kertaa vuodessa.

      Poista
  5. Mä tykkään kanawokista, helppoa kun paistaa kanasuikaleet ja kasvikset (ja suurustaa maizenalla jonkun kastikkeen siihen sekaan jos haluaa) ja keittää riisit. On meidän vakkariruoka, kun muutakaan ei jaksa alkaa vääntää. Onnistuu myös possusta tai muusta vastaavasta. :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)