maanantai 24. syyskuuta 2012

Yskä

Aamupalaa
Huomenta!

Flunssa ei ole hellittänyt vieläkään, joten mitään ihmeellistä ei ole luvassa. Yli viikko tässä nyt ollaan köhitty niin, että se häiritsee sekä päiviä että yöunia. Onneksi ei ole ollut kuumetta, vaikka eilen totesinkin, että ottaisin sen mieluummin kuin tämän yskän. Kotikonstein olen kokeillut tätä köhää häätää, mutta ei se tunnu lähtevän. Kaikki vahvemmat aineet onkin sitten "kiellettyjen" listalla kun imetän. Mutta eikös ne lääkäritkin sano, että yskä lähtee yskimällä?

Kurjinta on valvoa yöllä kun pojat nukkuvat ja yrittää yskiä hiljaa, etten heitä herättäisi. Viime yö meni vähän paremmin, ehkä illalla nautitut karmolistipat auttoivat.

Kävin eilen hakemassa (ostamassa) serkultani sisarusrattaat, jotka nyt odottavat ulkona lenkille pääsyä. Mutta epäilen, että saan vielä pitää muutaman "lepopäivän", kun alkaa niin yskittää rasituksessa.

Tämän viikon suunnitelmissa kalenteri näyttää vieläkin aika tyhjää. Minne mä menisin lasten kanssa kun yskin näin kamalasti? Ei oikein viitsi kyläilemään mennä. Eilen pääsin käymään pariksi tunniksi ystävien kanssa "kahville" ilman lapsia. Kyllä sellainen tekee hyvää. Vaikkakin pääpaino puheissa oli lapsissa, yhdellä ystävällä on alle vuoden ikäinen tyttö ja toinen opiskelee kätilöksi. :D

Tällä viikolla yksi asia on kuitenkin suunnitelmissa. Leipomista nimittäin. Ja jonkinlaista "menua" lauantaille pitäisi suunnitella. Aiheesta enemmän loppuviikosta. :)

Oikein mukavaa maanantaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)