maanantai 22. lokakuuta 2012

Kotikaupunkini Pietarsaari

On tullut tässä kuvahaasteen myötä otettua kuvia hieman ympäri Pietarsaarta. Haluaisin jakaa näistä muutaman teidän kanssanne. :)

Photo a day 21.10.12 "Calm"
Ilma ei ollut tyyni, mutta kalasatama on mun mielestä rauhallinen paikka. Sinne tulee usein ajettua ihan vain ajamisen ilosta. Saa haistella hieman meri-ilmaa ja nauttia tuulesta. :)


Meidän lähipuisto. Tuo kukkula olisi mainio mäenlaskupaikka talvisin, mutta yleensä siellä on niin paljon lunta, ettei laskemisesta tule mitään.


Tämäkin kuva on kalasatamasta.


Strengbergin vanha tupakkatehdas. Nykyinen liikekiinteistö, jossa myös meidän salimme sijaitsee. :) Kellosta on hienot maisemat yli kaupungin.


Kaupungin keskustassa on kirkko, valmistunut vuonna 1731.

Photo a day 22.10.12 "In your town"
Pietarsaaren vanha kaupunki, Skata. Suomen suurin yhtenäinen puutalokaupunginosa. Se välttyi ainoana kaupungin palolta vuonna 1840.

Mitäs mieltä olette muuten näistä "Photo a day"-kuvista. Tuleeko niitä liikaa? Yritän kyllä kirjoitella muitakin juttuja, mutta nyt aika on ollut hieman kortilla. Nyt olisi kyllä aikaa, kun kaikki kolme talon miespuolista nukkuvat. Ja kello ei ole vielä edes yhdeksää. :D Mutta tiskit odottavat...

Olen todella pitänyt näistä kuvahaasteista ja aion edelleen jatkaa sen kanssa. Nyt kun liityin tämän haasteen Facebook-ryhmään, on tullut hieman paineita kuvien kanssa. Aluksi räpsin vain, mutta nyt haluan, että kuvat ovat oikeasti hyviä. Vaihdoin mun kameralla kuvaamisen myös Mikan järjestelmäkameraan, sillä tulee niin paljon parempia kuvia. :) Mutta en mä osaa sillä vielä kuvata kunnolla, mutta eikös se niin ole että harjoitus tekee mestarin? ;)

Kerro mielipiteesi rohkeasti, kommentteja on kiva saada!

1 kommentti:

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)