maanantai 8. lokakuuta 2012

Lähinnä valokuvahaastetta ja vähän kuulumisia

Valokuvaus jatkuu kuukausihaasteen mukaisesti. Eilisen aiheena oli valo. Tästä kuvasta kaikki krediitit Mikalle, se kun tämän nappasi. :)


Syksyyn kuuluu ehdottomasti kynttilät. Mutta jostain syystä meillä palaa yleensä lamput eikä kynttilät. Syynä on nuo pari pientä tai lähinnä se isompi. Ja kun Luukas menee nukkumaan, niin en enää jaksa/muista kynttilöitä sytytellä. Joulua kohti kun mennään, niin varmasti lisääntyy myös kynttilöiden polttaminen.

Mutta eikös kynttilöiden valo olekin aika kaunista? :)

Tämän päivän kuva-aihe haastoi kyllä. Aiheena oli nimittäin "Kulma". Yritin miettiä erilaisia kulmia, mutta eipäs oikein tullut mitään kuvattavaa vastaan. Vaikka kulmiahan on joka paikassa. Mika totesi, että autotallista olisi saanut hyviä kuvia, hän kun oli siellä rakentamassa.


Kuvaan päätyi sitten pannukakun kulma. :D Jälleen oli kaappiin jäänyt vanhaa maitoa, joten tuli taas tehtyä pellillinen. :)

Ja sitten niitä kuulumisia... Käytiin tänään Luukaksen kanssa perhekahvilassa. Siellä oli niin hauskaa, ettei sieltä haluttu lähteä lainkaan pois. Kun pyysin sanomaan heippa, niin Luukas huusi kovaan ääneen: "Heippa mamma!". Joten eipäs taitaisi olla mitään suurta ongelmaa pistää Luukasta tarhaan... :)

Muuten kaikki ok, mutta eipäs päivisin hirveästi saa aikaiseksi. Siksi kuvatkin ovat vain tästä haasteesta. Yritän tässä päivitellä vaikka huomenna vähän enemmän, nimittäin meillä on alkanut yöt menemään Luukaksen kanssa tosi hyvin. Tänään hän nukkui jopa puoli kymmeneen. :D Sitä ei ole sattunut melkein koskaan. Oli aika rauhallinen aamu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)