torstai 25. lokakuuta 2012

Ruokaostoksilla

Photo a day 25.10.12
People - Ihmisiä
Mä oon taas palannut vanhoihin tottumuksiin ostoksilla käymiseen. Prismasta melkein kaikki ja ilman mitään suunnitelmaa. Tai pienen ostoslistan kanssa. Aiemmin oli puhetta edullisemmista ruokaostoksista, jolloin testasin Lidliä. Se oli ihan ok, esim. maidon sieltä saa edullisemmin. Mutta kun sieltä ei saa kaikkea mitä haluaa tai joutuu tekemään myönnytyksiä.

Joten mä olen siirtynyt Prismaan. Sieltä saa bonuksia ja sieltä saa kaiken mitä haluaa. Myös Citymarketissa tulee joskus käytyä, mutta sieltä tulee ostettua yleensä jotain turhaa, kun tarjouksessa on esim. kolme kahden hinnalla.

Mulla oli tänään ostoslista, mutta ruokasuunnitelmia mulla ei hirveästi ollut, joten aika summassa tuli ostettua kaikkea. Tänäänkin ruokasuunnitelma muuttui gulassikeitosta lihaan pippurikermakastikkeella riisin kanssa ihan puolessa tunnissa. Joten ei sitä paljon ehdi tai pysty suunnitella.

Tärkeimmät ostokset kaupasta on maito, leipä ja leikkeleet. Niillä pärjää pitkälle, kun pakkasessa on jotain ja kuiva-aineita löytyy kaapista.

Oletteko huomanneet, että viikonlopun ruokaostoksia ei tehdä enää perjantai-iltaisin vaan ollaan siirrytty torstaille? Onko se vain täällä, vai onko se yleistynyt muuallakin?

Ja niin... Tämän päivän ruokaostoksilla käynti oli tosi stressaavaa. Kun yhtälö on kaukalossa huutava Johannes + pikkukärryjen kanssa menevä Luukas, tulos on todella stressaantunut äiti. Mutta itsepähän päätin ottaa kummankin lapsen mukaan kauppaan. :D

4 kommenttia:

 1. Me on todettu, että täällä on Prismassa kerran kuussa perjantaina kauhea ruuhka, muuten ei niin paha enää. :) Mutta ne maanantait...

  Me on aina välillä käyty ruokaostoksilla myös Lidlissä, mutta en tykkää esim. Lidlin lihavalikoimasta yhtään ja silloin, kun tyttö oli ihan pieni, siellä oli neidin makuun liian suppea valikoima purkkiruokia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri Lidlin lihavalikoima, vellien ja puurojauheiden puuttuminen ja leipävalikoima ovat syitä, miksi siirryin takaisin Prismaan. Helpompaahan se on lasten kanssa käydä vain yhdessä kaupassa.

   Poista
 2. Eikö Pietarsaaren Lidl paista leipää vielä. Vaasassa ei pääse kaupasta ilman hyvää tuoretta leipää. Ja kyllä täällä kans käydään viikonloppuostoksilla torstaisin..en minä enää.

  VastaaPoista
 3. Me käydään viikonloppu(ruoka)ostoksilla yleensä lauantaina, kun ollaan koko perhe kotona. Mä en edes yritä jaksaa lähteä noiden molempien kanssa yksin lähi-Salea tai K-markettia pidemmälle. Citymarkettiin tarvitaan mies mukaan.

  Tärkeimpiin ostoksiin lisäisin omalla kohdalla vielä hedelmät ja kasvikset, niitä on saatava joka kerta. :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)