perjantai 5. lokakuuta 2012

Mitä luen juuri nyt

Kirja luurissa
Eilisen "Photo a day"-aiheena oli mitä luen. Ja minähän luen tällä hetkellä Pretty Little Liars - kirjasarjan ensimmäistä osaa. E-kirjana englanniksi ja uudesta kännykästäni. :) Voi kun imetystuokiot sujuvat rattoisasti tämän kirjan parissa. Eikä tarvitse hirveästi taiteilla, että kirja pysyisi kädessä. :)

Kuvassa on myös tuo uusi puhelimeni. Malli taitaa olla Samsung Galaxy Y. Puhelin on kyllä ollut mun mieleen, olikin jo aika siirtyä älypuhelin aikaan. Ainoa, mitä moitin tällä hetkellä on akun kesto. Joka yö saa olla lataamassa. Mutta toisaalta nyt sillä tehdään paljon sellaista, johon ennen käytin tietokonetta. Facebookissa olen koko ajan online, mistä en nyt tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Mutta kätevästi siitä lukee uutiset, pelaa pelejä, lukee blogit jne... Konetta tarvitsen kuitenkin edelleen eikä se sitä korvaa, mutta tabletti on kyllä jäänyt vähemmälle käytölle. Se on vähän liian iso pidettäväksi kiinni kun esim. imettää. Luukaksen kanssa pelaillaan sillä kyllä pelejä (mm. Lego-peli) ja Pinterestiä sillä on helppo käyttää.

Varjokuvia
Tämän päivän kuva-aiheena oli varjo. Kuvaksi päätyi tällainen pakko-otos. Ulkona satoi kaatamalla koko päivän, joten piti yrittää sisällä löytää kivoja varjoja. Eikä niitä oikein löytynyt. Yritin näyttää Luukakselle varjokuvia, mutta kun oma repertuaari koostuu lähinnä siitä pupusta, niin eipä siitä mitään tullut. Ja kun varjoja halusin kuvaan, ei salamaa voinut käyttää niin valo oli ihan olematonta tänä harmaana päivänä. Mutta jonkunlaisen varjon nyt onnistuin nappaamaan kuitenkin kuvaan. :)

Huomenna Vaasaan katsomaan isää sairaalaan. Selkäleikkaus on nyt takana ja toivotaan, että tästä alkaa kuntoutuminen. Pitkä prosessi, mutta tsempillä mennään. Samalla juhlitaan siskonpojan 13 v (!) synttäreitä. Eli katsellaan sitten mitäs kuvia saan huomenna otettua...

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)