torstai 22. marraskuuta 2012

Kuvapäivitystä

Päivitelläänpäs taas kuvahaastekuvia. Osan jätän vielä joidenkin kirjoitusten liitteeksi, mutta osan esittelen nyt tässä. :)

Photo a day 141112
"Man-made"
Tämän päivän haaste oli vaikea. Periaatteessa kun katsoo minne vaan näkee jotain ihmisen tekemää, mutta löytää nyt jotain mistä ottaa kuva... Lopulta lasten mentyä nukkumaan Mika otti tämän vitriinistä ja siitä se kuva sitten tuli otettua. Vuolukivestä tehty kynttilän alusta. Valoilla kikkailemalla saatiin hyvä kuva aikaiseksi. :)

Photo a day 161112
"The view from your window"
Tässä kyllä tuli pieniä kateuden pistoksia kun ihmiset lähettelivät Facebookiin kuvia omista ikkunanäkymistään. Okei, suurin osa ei ollut sen kummempia, mutta muutamilla oli kyllä tosi hienot näkymät. Meidän ikkunoista näkyy pihaa ja sitten tielle. Ei mitään hirveän inspiroivaa. :D Otin sitten kuvan lämpömittarista, joka näyttää +3 astetta. Tähän kuvaan sain kommentin, että onpas siellä kylmä. En kuitenkaan viitsinyt vastata, että yleensä marraskuussa on vielä kylmempää ja näin yleisestikin voidaan olettaa että ennen huhtikuuta ei paljon lämpöisempää tule. :D

Photo a day 171112
"Last thing you bought"
Tuli ostettua sitten uusin Muumimuki. Kokoelma karttuu noin kolmen mukin vuosivauhtia, olisi kiva vaan saada ne paremmin esille. Käyttömukeja vaihtelen neljä kertaa vuodessa. Joulukuussa talvimukit esille, Maaliskuussa pirteitä kevätvärejä. Kesäkuussa kesämukit. Syyskuussa niitä tummempia perusmukeja. Ja sitten on vielä erikseen ne mukit, jotka eivät ole käytössä, kuten Millenium, Iltapurjehdus ja Hurraa!.

Photo a day 191112
"Something awesome"
Mitä mahtavaa maanantaina? Ei oikeastaan mitään. Oli niin peruspäivä perhekahvilareissuineen jne. Mutta kuva-aiheeseen piti keksiä jotain. Lapset nukahtivat perhekahvilan jälkeen ja sain siivottua olohuoneen. Se oli aika mahtavaa! Mutta eihän se enää tuolta näytä...

Photo a day 201112
"Work/Play"
Leikki on lapsen työtä, vai miten se meni? Tai sitten vaihtoehtoisesti: Minä näen työtä (siivoamista) ja lapsi näkee vaan leikkiä. :) Tiistaina oltiin Vaasassa siskon luona. :)

Photo a day 211112
Syksyn ja talven ehdoton varuste on villasukat. Ne lämmittää hyvin kun lattiat tuntuvat viileiltä. :)

Palailen muutaman kuvan kanssa muiden juttujen yhteydessä sitten.

Kivaa viikonloppua, sillä huomenna on jo perjantai! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)