torstai 29. marraskuuta 2012

Kylmenevää

Lämpötila on kääntynyt miinukselle aika reilusti verraten viime viikon +5 lukemiin. Se myös näkyy ilmassa. Kaunista on, vaikkakin valoisaa aikaa on alle kuusi tuntia päivässä. Tässä muutamia valokuvia, mitä on tullut viime päivinä kuvattua. :)

Photo a day 25.11.12
"Sky" 
Tämä päivä oli todella harmaa. Ajattelinkin, ettei päivän kuvasta tulisi yhtään mitään. Aiheena oli siis taivas. Mutta sitten jotenkin kummasti hieman selkeni ja sain tällaisen kuvan napattua. :)

Photo a day 28.11.12
"Vehicle"
Mun auto palelee, kun sillä ei ajeta. Mulla on äidin ja isän auto lainassa ja sillä on tullut ajeltua. Joten tämä sitten on ollut kylmissään vähän aikaa...

Auringonnousu tänä aamuna
Tänään käytiin äidin ja lasten kanssa kaupungilla. Oli todella kaunis auringonnousu, oikein hieno haloilmiö, auringonpilari. Mutta enpäs saanut siitä sitten kuvaa, kun en löytänyt sopivaa kuvauspaikkaa. Mutta kauniita kuvia tuli tuolla pakkasessa silti otettua.


Tästä tuli yksi mun suosikkikuvista. :)


Nyt vaan takkaan joka päivä tuli ja nautiskellaan...

Pahoittelen, että päivitystahti on mitä on. On monta juttua vireillä, mutta koneella olo aika on rajallinen. Väsyttää hieman myös. Päivitän tänään vielä yhden jutun tässä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)