torstai 1. marraskuuta 2012

Viimeiset kuvat lokakuusta

Fat mum slim - blogin lokakuun kuukausihaaste on nyt suoritettu. Tykkäsin kyllä todella paljon. Alku oli vähän mitä oli, mutta loppua kohden aloin jo haastaa itseäni valokuvaajana. :) 

Tässä vielä viimeiset julkaisemattomat kuvat.

28.10.12
"Looking back"
Samaa kuvakulmaa oli käyttänyt moni muukin. Peilistä tulee vähän väliä kurkittua, nukkuuko Luukas takapenkillä. Tässä vaiheessa oli vielä kuitenkin hereillä. :)

30.10.12
"Clothes"
Vaatteet oli tiistain aiheena. Olisin voinut hyvin ottaa realistisia kuvia pyykkikasoista, tuolien päälle kertyneistä kasoista jne... Mutta valitsin kuva-aiheeksi parittomat sukat. Ne kun on varsinainen ongelma. Varsinkin nuo lasten sukat. Miten ne aina häviää jo ennen pyykkikoriin menoa? Näistä sukista en ole nähnyt varmaan yli vuoteen punaisen ja sinisen pareja. Liekö sitten mennyt imuriin tai jotain. Enpäs tiedä missä ovat. No, ne ovatkin Luukakselle jo pieniä. :D

31.10.12
"Whatever you please"
Viimeisessä oli aihe vapaa. Olin eilen ihan oikeasti töissä, personal trainer - hommissa. Joten silloin tuli salilta napattua tämä kuva. Lisäksi kävin treenaamassa kaverin kanssa myöhemmin illalla. Kylläpäs ihan tavallinen salitreenikin on kivaa. :) Voisin tässä kirjoitella toisen jutun, mikäli ehdin, omien treenien kehittymisestä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)