perjantai 16. marraskuuta 2012

Pikku-J 4kk


Ja taas on kuukausi mennyt! Meidän pikku vauva ei olekaan enää niin pieni... Uusia taitoja tässä kuukauden aikana on tullut lähinnä leluihin tarttuminen. Vieläkään ei käännytä itse, vaikka yritys on kova. Tai no, nyt ollaan unohdettu miten kyljelle käännytään. Jos me käännämme pojun kyljelle, siitä kyllä osaa kääntyä mahalleen. Muutaman kerran pehmeällä alustallakin on kääntynyt.

Iloisia ollaan edelleen suurin osa ajasta, mutta nyt viime aikoina on tullut sellaista turhautumisitkua. Haluttaisiin istua, haluttaisiin kääntyä, haluttaisiin liikkua eteenpäin... Mutta kun ei vielä osaa.


Eilen käytiin neuvolassa (tai oikeammin lääkärillä ja punnituksessa) ja uudet mitat olivat 6325g ja 63,5 cm. (3 kk 5900 g ja 61 cm) Painokäyrä oli pudonnut hieman alaspäin, joten lääkäri mietti, että kiinteitä voisi kokeilla. Mutta käski vielä puhumaan neuvolan puolella asiasta. No sinne on aika kahden viikon päähän, joten ehkä mä odotan sinne asti? Olin nimittäin haaveillut puolen vuoden täysimetyksestä, mutta se ei taida toteutua. En jaksaisi vaan aloittaa soserumbaa vielä, sitä kun ehtii sitten harrastaa myöhemminkin. :D Pitää nyt vain katsoa mihin yöunet tästä kehittyy ja tarvitseeko mun olla syöttämässä tunnin välein. Viime yö oli sellaista hulinaa, että mietin siinä, että aloitan heti aamulla maistattamaan kiinteitä. Mutta aamulla tulin toisiin ajatuksiin.

Mukavaa viikonloppua!

PS: Pahoittelen päivitystahtia, mutta oikeasti täällä ollaan vähän väsyneitä. Ainakin minä, jos ei kukaan muu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)