maanantai 12. marraskuuta 2012

Kuvia, kuvia, kuvia...

Väsyttää! Ilma on ihan kamala ja vetää mielen matalaksi. Vaikka yöt menevät pääsääntöisesti hyvin, niin silti väsyttää. Ärsyttää kun ei saa mitään aikaiseksi ja päivät tuntuvat loppuvan lyhyeen kun tulee pimeää. Onkos muilla samanlaisia fiiliksiä? 

Mutta piristetäänpäs teitä muutamalla kuvalla, jotka on jäänyt valokuvahaasteesta julkaisematta.
Photo a day 4.11.12
TV
Myönnän, meillä katsotaan TV:tä yli sen kahden tunnin suosituksen. Aamulla pikku kakkonen, päivällä jotain ja illallakin vielä pikku kakkonen. Ja jos aamun Galaxissa tulee jotain, niin sitäkin vielä. Autot on DVD:ltä se ykkönen. En enää muista milloin meillä on katsottu viimeksi Nalle Puhia.

Photo a day 7.11.12
Reflection - Heijastus
Nukutusajelulla lasten kanssa ajoin "vanhan sataman" ohi. Näytti niin kauniilta, että menin rannalle ottamaan muutamia kuvia. Harmikseni mulla oli vain kännykkä mukana, joten sillä tuli sitten otettua tämä kuva. :)


Photo a day 9.11.12
Small - Pieni
Pieni ihminen suuressa maailmassa... Nukkuvaa lasta voisi tuijottaa vaikka kuinka kauan. On ne niin ihania. :)

Photo a day 10.11.12
Can't (won't) live without - Mitä ilman en voi elää
Halusin lauantaina ottaa perhekuvan kun oltiin juhlimassa kummitytön 10 v. synttäreitä ja isänpäivää. Mutta aika toivotonta se oli, kun Johannes alkoi huutamaan ja Luukas ei olisi malttanut olla kuvassa ollenkaan... Silti siitä tuli aika hauska kuva. :D

Photo a day 11.11.12
Night - Yö
Yökuvaus on mielestäni todella haasteellista, enkä sitä hirveästi harrasta. Otin jo edellisenä yönä kuvan pinnasängystä, jossa Johannes valvotti mua. Mutta eilen illalla oltiin sitten Mikan isän luona ja siellä Mika intoutui leikkimään tuollaisella lelulla, jossa oli valot. Jalustalla tästä olisi saanut varmaan tosi hyvän kuvan, mutta kylmästä ja sateesta johtuen kuvaaja taisi täristä hieman liikaa... :D

Photo a day 12.11.12
Drink - Juoma
Tänään aiheena oli juoma. Otin aiemmin päivällä kuvia glögimukista, mutta eipäs siinä mitään jujua ollut... Illalla kehittelin aihetta sitten eteenpäin. Mulla kun oli "original milk bottle" jääkaapissa, tosin siinä on appelsiinimehua, otin siitä kuvia. Eipäs sekään iskenyt, mutta kun kaivoin kaappeja tarpeeksi löysin maitolasitkin. :) Tätä lasia en vaan hirveästi käytä, kun mielestäni se ei kestä konepesua...

Mitäs piditte kuvista? Löytyikö joku suosikki? Antakaa ihan rohkeasti palautetta, haluaisin kehittyä kuvaajana. Ja muutenkin, kommentit piristävät aina! ;)

6 kommenttia:

 1. Onnellisen näköinen perhe. Ja yökuva on aika hauska! Millaisella kameralla kuvaat ja mitkä ovat sinun haaveesi ajatellen valokuvaamisen tulevaisuutta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä me ollaankin onnellisia. :) Vaikkakin mä valitan ihan liikaa. :D

   Kuvaan nyt Nikonin järjestelmäkameralla, joka on oikeastaan Mikan kamera. Opettelen sitä käyttämään. Ja sitten aikansa ykköskamerana toiminut Canonin digipokkari on siirtynyt kakkoskameraksi.

   Ja eipä mulla mitään sen suurempia haaveita ole. Haluaisin ottaa vaan hyviä kuvia, joita voi sitten printtailla seinälle, skräpätä tai tehdä valokuvakirjoja. :)

   Poista
 2. Tuo teidän perhekuva on ihanan aito. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo heijastus kuva on hieno ja tuo perhekuva kiva kun on aito ja lämmin. Ja kyllä tää pimeys väsyttää myös mua...

  Peppi

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)