sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pelko ja rakkaus 2012

Yön keikasta on jo pari viikkoa, mutta lisäilläänpäs muutama kuva, jotka keikalta otin. Mukana oli vaan pikku kamera ja vaikka olikin eturivin paikat, niin kuvat olivat vähän mitä olivat. Ja kun vielä keikalla oli niin loistavat valot, kuvat näyttävät paremmalta mustavalkoisina. :)


Eli Kokkolassa oltiin, Snellman-salissa. Eturivissä.

Juki
Oon aina tykännyt Jukista laulajana. Sen biisit iskee eri tavalla kuin Ollin. Jostain syystä. Oikee enkeli on mun lempibiisejä kautta Yön historian.


Alkaa olla jo tuttua tämä keikkahomma. :) Bändillä on keikkoja takana jo vaikka kuinka. Itse olin vuonna 2001 ensimmäisellä keikallani Rockperry-festareilla Vaasassa. Sen jälkeen keikkoja on tullut monta. "Fanittanut" olen Yötä koko 2000-luvun, vaikka olenkin kuunnellut (kuullut) niitä biisejä jo 80-luvun puolesta välistä asti. :D


Biisilista oli ihan jees, mutta toivoisin silti, että bändi ottaisi hieman enemmän riskejä keikoilla. Varsinkin tällä keikalla petyin kun viimeinen biisi oli taas kerran Rakkaus on lumivalkoinen. Hyvä laulu, mutta niin kulunut. Mutta kun keikoilla on niitä, jotka todella haluavat kuulla sen livenä, niin kai se oli pakko ottaa. Parrasvalot olisi ollut mielestäni paljon parempi. :)Tällä kiertueella ei ollut Hakulista mukana, mutta ei se mua haitannut. Joutsenlaulu ei ole ollut mikään mun suursuosikki koskaan. Uusimmalla levyllä ei ole Hakulinen ollut mukana ilmeisesti millään tavalla. Ja valitettavasti se myös kuuluu. Biisien tekijänä hän on kuitenkin niin hyvä. :)

Juki & Daffy
Kyllä Yö vaan on Yö. Siskoani lainaten. :) Olli oli rento, vitsaili yleisön kanssa ja olemus oli ihan eri kuin esim. muutama vuosi sitten keikoilla. Stressi ilmeisesti hellittänyt. :) Nyt on konserttisalikeikkoja tullut käytyä nämä viimeisimmät, niin seuraavaksi olisi baarikeikka kiva. Niissä on oma tunnelmansa. Festaritkin kävisivät. :D

Seuraavaan kertaan siis. ;)

Hyvää alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)