lauantai 14. heinäkuuta 2012

Eri mieltä päiväunista

Ei mua väsytä!
Me ollaan Luukaksen kanssa nyt tällä hetkellä täysin eri mieltä päiväunista. Mun mielestä MEIDÄN kuuluu nukkua päiväunet, mielellään siitä yhdestä kolmeen. Vähempikin riittää, jos vaan nätisti mentäisiin nukkumaan. Mutta nyt päiväuniaika vain venyy ja venyy... Lopulta en viitsi edes yrittää.

Tänään se johti tähän: 
Väsyttikö?
Poitsu ei pärjää oikeasti ilman päiväunia. Uni tulee sitten kolmelta tai niin kuin tänään, puoli viideltä matkalla mummulle ja vaarille. Ajattelin antaa nukkua puoli tuntia ja herättää sitten, mutta poitsu veti parin tunnin unet heräten vain välillä huutamaan ja kiukkuamaan kun väsytti niin kovasti.

Ihme kyllä, sain sen nukkumaan kuitenkin (kiltisti!) nyt kymmeneltä, joten ei tämä ihan katastrofiksi mennyt, vaikka niin kuvittelin.

Ja niin, ei mitään tuntemuksia, että vauva syntyisi vielä. Joten sori vaan anonyymi ykkönen (Mika!), ei olla lähdössä minnekään... ;) Muistakaahan käydä veikkaamassa edelliseen kirjoitukseen omaa arvaustanne milloin vauva syntyy. :)

3 kommenttia:

  1. Heh, meilläkin on ilmassa "ei nukkumaan, ei väsytä" -tuulia, huoh. Onneksi neiti on ihan nätisti unille kumminkin käynyt.

    VastaaPoista
  2. Teidän pitää lähteä aina päiväuniaikaan ajelulle jos autoon nukahtaa :)

    VastaaPoista
  3. meillä alkoi myös tuo päiväunille nukahtamis ongelma tuossa kahden vuoden iässä, ja päätettiin sitten jättää päikkärit kokonaan pois. Se meni lopulta joka kerta sellaseks taisteluks, että jo siinä kun yritti saada nukkumaan (tai ylipäänsä sänkyyn..) meni aikaa. Nyt sitten meillä ei nukuta päikkäreitä muutenkun jos ollaan iltapäivästä johonkin lähdössä ettei käydä ylikierroksilla. mutta kyllä sen Veetistäkin näkee että se todellakin tarvii ne päikkärit, ja nyt se on sit akanu nukahdella sohvalle, jos sattuu katsomaan lastenohjelmia päikkäriaikaan :D

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)