tiistai 3. heinäkuuta 2012

Serkukset

Hups, tulipas parin päivän päivitystauko. Päänsärky iski sunnuntaina ja on jatkunut siitä asti. Eilen nukahdin pojan sänkyyn ja heräsin niin myöhään, etten enää jaksanut päivitellä mitään. Muuten olo on aika ok, mutta päänsärkyyn ei auta mikään. Eli ei vauva ole vielä syntymässä...

Ollaan oltu nyt pari päivää aika vähän kotona. Äidilläni alkoi kesäloma ja siskon lapset tulivat tänne. Tai no, isompi tuli vasta tänään, nuorempi jo sunnuntaina. Joten Luukaksella on riittänyt tekemistä kun serkut ovat leikkineet yhdessä. :)

Skata 
Eilen käytiin iltatorilla katsomassa, jos olisi löytynyt jotain kivaa, mutta ei siellä oikein mitään ollut. Jäätelöt & kevätrullat tuli ostettua, joten herkuttelua oli oikein kunnolla. Eikä harmittanut, etten löytänyt mitään, koska aiemmin päivällä löysin äidin vintiltä siskon pojan vaatteita ja leluja ison kassillisen. Joten nyt on Luukaksella ihan kivasti taas vaatetta syksylle. Ja valmiina odottamassa siellä on yksi laatikollinen koosta 98 ylöspäin. :)

ABC
Herkuttelu jatkui tänään kun kävimme ABC:llä syömässä kun siskon poika tuli. Ja illalla vielä kaiken lisäksi lättykestit. Ja mullahan on neuvola sitten huomenna aamulla. Kuinkahan paljon paino nousi viikossa? :D

Sitten vielä loppuun raskauspäivitystä. Kävin tänään lääkärillä. Piti olla ihan perus rv 36+jotain lääkärikäynti, mutta siis se oli lähinnä pikainen ultra. "Pää alhaalla, selkä tuossa, peppu tuossa, jalat tuossa. Tervetuloa synnyttämään." Ja sitten ulos. Kurja tunne jäi koko hommasta ja en koe olevani yhtään viisaampi kuin ennen lääkärikäyntiä. Huomenna kyllä teen valituksen neuvolassa, mutta enpä usko saavani mitään erityisempää korvaavaa. Yksityisellekään en näin lyhyellä varoitusajalla saa aikaa. Olisi ollut kiva tietää edes hieman kokoarviota vauvasta. :( Nyt sain vain kommentin, että pienempi kuin viikot antavat olettaa, mutta kaikki ok.

Äh, ei kai sitä auta murehtia sen tarkemmin. Ärsyttää vain, kun tämä oli se ainoa lääkärikäynti koko raskausaikana. Muilla paikkakunnilla niitä saatetaan tarjota ilmeisesti kolmekin?

Mutta huomenna sitten neuvolaan, palailen sitten päivittelemään tilannetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)