torstai 12. heinäkuuta 2012

Mehujehu

Tiedätkö sen tunteen kun takapenkillä janoinen lapsi huutaa juomista? Autosta löytyy yksi pillimehu ja ojennat sen lapselle takapenkille. Ja sitten kaikki vaatteet ovat märät. 

Bongasin uusimmasta Kaksplus-lehdestä "Isät keksijöinä"-jutusta ratkaisun. Mehujehu-muovipurkit.  Laitoin tilaukseen kolme kappaletta (netin minimitilaus), joista kaksi jää meille itselle ja yksi äidilleni.

Mehujehut
Kuoseja löytyi kahta erilaista, joista meille tuli kaksi vihreää "Litkua" ja yksi vaaleanpunainen "Latku". Hintaa näillä oli 5,90 €/kpl + postikulut.

Ei vielä päästy testaamaan käytännössä kun kahden desin pillimehuja ei meiltä juuri nyt löytynyt. Mutta yksi näistä menee autoon ja yksi jää sisälle. Takana on kätevä klipsi, jolla purkin saa kiinni esim. autonpenkin taskuun.

Kun mehun laittaa tähän, niin lapsi ei purista niitä kaikkia mehuja syliinsä eikä pilli karkaa. Kätevää vai mitä? Miksi kukaan ei ole ennen tällaista kehittänyt?

Tilaa omasi täältä: Mehujehu.fi

2 kommenttia:

  1. Olemme mainontasi uhreja! :D Meillekin tuli kaksi vihreää ja yksi vaaleanpunainen. Testattu ja hyväksi havaittu. Kiitos vinkistä siis!

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)