sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ihana viikonloppu!


Kesä ei millään meinaa päästää otettaan, vaikka ulkona näyttääkin syksyiseltä. Meilläpäin on ollut jopa 22 astetta nyt viikonloppuna, mutta yhtenä aamuna oli kyllä vaan kaksi astetta plussan puolella. Vielä ei olla takkaa laitettu kunnolla päälle, mutta esivalmistelut syksyn/talven lämmitystä varten on kyllä tehty. :)


Lauantaina käytiin koko perhe hiukan kätköilemässä. Niin kauan kuin pojat nukkuivat käytiin lähes vaan drive-in kätköillä tai mentiin erikseen. Pojat pääsivät sitten ulkoilemaan kun käytiin Karbyn pienoislentokentällä, jonka lähistöllä oli kätkö. Pellolla ihmeteltiin sitten "traktorin munia" ja lehmiä, jotka olivat yhtä uteliaita kuin me. Kuusi kätköä yhdellä ajelulla oli ihan hyvin saavutus. :)


Tänään kävin heti kahdeltatoista kaupassa, jonka jälkeen tehtiin pitsaa. Valmispohjat ovat kätevä ratkaisu, jos kuitenkin haluaa täytteet valita itse. Meidän pitsoihin tuli tällä kertaa chorizo-makkaraa ja paprikaa tavallisten lisäksi. Oli ainakin vaihtelua meidän tyypilliselle kinkku-jauheliha-ananas-pepperoni-pitsoille. :D (Ja ei kuitenkaan kaikkia yhtäaikaa...)

Kuisti
Isommat pojat lähtivät sienimetsään ja minä jäin Johanneksen kanssa kotiin. Johanneksen mentyä päiväunille yritin siivoilla ja päivittää kotia hieman syyskuntoon. Sisäpuolella ei tullut valmista, mutta kuistiin alan olla aika tyytyväinen. :)

Mika maalasi vanhan penkin ja vanhat tikapuut valkoisiksi ja ne saivat paikkansa tuossa pääsisäänkäynnin luona. Varastosta hain kynttilälyhdyt, jakkaran ja kukkaruukun. Somistin sitten hieman lampaantaljalla ja viltillä. Sisäänhän ne pitää ottaa yöksi, mutta esimerkiksi iltakaakaon voi tuolla käydä nauttimassa vilttiin kääriytyneenä. ♥


Kävin ostamassa pari patterikäyttöistä myrskylyhtyä tuonne kukkien tilalle. Mika olisi halunnut aidot myrskylyhdyt, joten katsotaan vaihtuuko ne vielä. Aito tulihan on aina kauniimpi.


Ja tuossa nuo tikkaat vielä. Nekin vaan keräsivät hämähäkinseittejä puuvarastossa. Joten nyt ne ovat sitten paremmalla paikalla ihastuttamassa meidän arkea.

Toivottavasti teidän viikonloppunne oli yhtä onnistunut. Vieläkö teistä tuntuu kesältä vai onko jo ihan syksyfiilis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)