sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Liikutaan, osa 2

* Täältä saat ladattua tulostettavan version koneellesi. *

Tässä olisi seuraavan kolmen kuukauden "Liikutaan!" - taulukko. Nyt kun olen laittanut kuvien kopioinnin eston blogiini, niin joudutte klikkaamaan kuvan alla olevaa linkkiä, niin saatte kuvan ladattua koneellenne.

Mikäli idea ei edelliseltä kerralta ole tuttu, niin selitetään hieman. Voit itse laatia tavoitteesi, siis kuinka monta pistettä haluaisit neljän kuukauden aikana kerätä. Laita kolme eri tavoitetta. Ensimmäiseksi kannattaa laittaa sellainen, jonka aika varmasti saavutat, kaksi muuta voi olla vähän korkeammalla. Esim. 122 pistettä tarkoittaisi puolen tunnin liikuntaa/päivä. Toki siis päivässä voi saada enemmänkin pisteitä, esim. tunnin salitreeni ja puolen tunnin kävely tuovat jo kolme pistettä. :)

Itselläni oli korkeimpana tavoitteena 150 pistettä viime "jaksolla". Sen saavutin juuri ja juuri. Mutta palkkioksi meille tulee nyt syksyllä kuivausrumpu. :) Välitavoitteissa oli 100 ja 120 pistettä. Niistä pokkasin itselleni kirjan ja Lorna Jane treenitopin. Jotain pientä tai suurta kivaa siis palkinnoksi itselle tai perheelle. Voitte laittaa vaikka puolison kanssa yhteiset tavoitteet, jolloin palkintona voi olla vaikka viikonloppuloma jossain kotoa kauempana tai jotain muuta yhteistä kivaa. :)

Lähtikö joku mukaan viime kerralla? Miten teillä kävi tavoitteiden kanssa?

Entäs nyt? Otatko haasteen vastaan ja teet sen yksinkertaisen asian, että tulostat tämän jääkaapin oveen muistuttamaan, että tänäänkin voisin liikkua edes sen yhden pisteen verran?

Ihanan liikunnallista syksyä kaikille!

12 kommenttia:

 1. Tartun haasteeseen :) juuri tälläista tavoitteelista kaipailinkin ja kun tää on jääkaapin ovessa niin sen myös muistaa ja saa lisätsemppiä. Tsemppiä on täältä blogista löytynyt jo aiemminkin, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogista on ollut hyötyä. :)

   Laitellaan jotain välituloksia jossain vaiheessa, eikös? ;)

   Poista
  2. Vähän on päässy toi täyttely unohtumaan jo tässä vaiheessa, ei hyvältä vaikuta.
   Liikkunu olen kyllä joka päivä :)

   Poista
 2. Hyvä Maiju :) en vielä voi ottaa haastetta vastaan, mutta pidän muistissa. Liikunta on aina hyväksi ja itsekin voi paremmin. Mun treenit käy vintinrappusia ylös ja alas ;) jag tässä on nyt mennyt 4 kg kuukauden sisällä, että eiköhän se siitä.

  VastaaPoista
 3. Mukana! Saapa nyt nähdä miten käy... Ainakin olen ilmoittautunut pilatekseen ja ehkäpä vielä zumbaakin yritän. Ja lenkkeillä. Onhan siinä jo jotakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites edellisellä kerralla kävi? Onnistuitko pitämään liikunnasta kirjaa? :)

   Poista
  2. Ei kyllä tainnut onnistua...

   Poista
 4. Mä kans ilmottaudun mukaan, kivan yksinkertainen idea.

  Ps. Kuivausrumpu on huippu keksintö. Me ei enää pärjättäs ilman. Toki vieläki kaikki paidat, joissa kuvia, farkut jne täytyy narulla kuivattaa, mut sukka-ja alusvaatepyykki, lakanat ja pyyhkeet menee siellä. Ja perustrikoo :)

  Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että lähdit mukaan haasteeseen. :)

   Mä oon niin tyytyväinen kuivausrumpuun, eilen hankittiin se kotiin. Yöksi taas hurisemaan päälle, niin saadaan pyykkivuorta pienenemään. Osa tietenkin kuivuu vielä ulkona kun on niin ihanat ilmat. :)

   Poista
 5. Ai niin, hyvä tuo kopioinnin esto, heti sua apinoin! ;) Vaikka eihän se kaikkea estä mutta ehkä vähän vaikeuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se estä ei, mutta oon yrittänyt nyt hieman vaikeammaksi tuon kopioinnin. Kuvat saa täysikokoisina minulta jos haluaa jonkun kuvan itsellensä, sen kuin sähköpostitse pyytää. :) Riippuu siis käyttötarkoituksesta... :D

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)