lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kihlapäivä

Neljä vuotta sitten
Eilen oli meidän kihlapäivä. :) Neljä vuotta ollaan oltu kihloissa. Vastasin Azoreilla kysymykseen, "Mennäänkö naimisiin?", myöntävästi seurusteltuamme viisi kuukautta. Oliko se sitten pikaista vai ei, niin vastaustani ei ole katunut hetkeäkään. :)

Ja eihän me naimisiin olla ehditty. On koko ajan kaikkea muuta. Lapsiakin tullut kaksi ja omakotitalo hommattu. Ja eriävät käsitykset häistä on kans varmaan vähän hidastanut tahtia. :D On meillä yhteisiäkin ajatuksia häiden suhteen, mutta oikeaa ajankohtaa ei ole löytynyt. Mutta mitä sitä kiirehtiä, meillä on nyt kaikki ihan hyvin. :)

Ollaan tässä vietetty kaksi iltaa putkeen yhteistä aikaa. Eilen käytiin yhdessä syömässä ja tänään oltiin leffassa katsomassa "The Host". Tykättiin kyllä, aika onnistuneesti olivat onnistuneet siirtämään kirjan elokuvaksi. :)

Ja yhteinen aika tässä jatkuu, kunhan Mika saa vaan Luukaksen nukkumaan. Taitaa vähän kellojen siirto sekoittaa vieläkin. :/

Ja hei, muistakaahan osallistua arvontaan tuossa alemmassa postauksessa! ;)

Mukavaa lauantai-iltaa!


5 kommenttia:

 1. Onnea näiden neljän vuoden johdosta! <3

  VastaaPoista
 2. Rakkaus on ihanaa, onnea teille!

  Nina

  VastaaPoista
 3. Onnea!!
  Niin, mikä on oikea aika tehdä mitäkin on ihan jokaisen parin asia :) Me menimme naimisiin kun olimme olleet vuoden yhdessä ja se oli monien mielestä kovin nopeaa toimintaa. Mutta jotenkin kun sen tietää niin sen tietää, eikä siinä silloin tarvi vuosia vakuuttuakseen. Meillä yhteisiä aviovuosia takana jo yli viisi..

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista kaikille! :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)