lauantai 20. huhtikuuta 2013

Touhutalossa

Käytiin keskiviikkona ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa Kokkolassa Touhutalossa. Kaikille tuo oli eka kerta, eikä oikein tiedetty edes mitä kaikkea siellä olisi. Mutta oletettiin, että lapset saisivat kunnolla riehua. :)

Hinta Luukakselta oli 6 € ja Johannekselta 3 €. Piti nätisti myöntää, että joo, lapseni oppi muutama päivä sitten konttaamaan kunnolla eli siksi Johannekselta meni maksu. Sylivauvat kun pääsisivät ilmaiseksi. Aikuisilta tuo ei maksa mitään.


Ensimmäisenä suuntasimme pikkulasten alueelle, jossa oli yksi pallomeri, liukumäki ja kangasputkia. Johannes tykkäsi kovasti olla pallomeressä, vaikka alkuun ihmettelikin kovasti. :)


Isompien alueella oli sitten mm. tykkejä, joilla sai ampua pehmopalloilla ilmassa leijuvia kovempia palloja. Meidän lasten mielestä hauskinta oli laittaa palloja tuonne putkeen ja katsoa kun ilmavirta nosti ne ylös leijumaan.


Paljon siellä oli reittejä mitä kiivetä. Mulla oli välillä vähän hankaluuksia Johanneksen kanssa niissä kömpiä, mutta sujui kuitenkin. Vaihdeltiin vähän väliä syliä, että mäkin pääsin laskemaan liukumäkeä tai hyppimään pomppulinnassa. :) Enemmän varmaan saisi irti vain yhden lapsen kanssa, mutta onneksi Luukas oli kovin omatoiminen ja säntäili siellä ympäriinsä.


Luukas uskalsi jopa laskea isosta liukumäestä yksin. :) Kurjinta koko hommassa oli tietenkin lähtö ja vielä kun siellä oli niin kivan näköisiä tikkareita, joita olisi pitänyt ostaa... Leikkiaikaa tuolla on kaksi tuntia, joka on ihan riittävä näiden pienten kanssa.

Touhutalossa oli myös todella hyvin syöttötuoleja yms. eli oikein hyvin sujui Johanneksen syöttäminenkin siinä välissä, kun muut leikkivät.


Ja kuten arvata saattaa, kaikki lapset nukkuivat takapenkillä onnellisesti kun ajeltiin takaisin Pietarsaareen päin. :) Oltiin liikkeellä vanhempieni autolla ja saimme takapenkille tungettua kolme istuinta. Hieman meinasi tulla riitaa menomatkalla, mutta kyllä niistäkin selvittiin. :)

Varmasti mennään kyllä uudelleen, oli sen verran kivaa. Itsekin sai hieman taantua pikkulapseksi... ;)

Täältä löytyy lisätietoja tuosta paikasta: Touhutalo

2 kommenttia:

  1. Vitsit, ollaan mietitty tuolla käymistä kanssa! En vaan oo aiemmin keneltäkään mitään "tuomiota" paikasta kuullu, niin ei oo ollu mitään käsitystä, minkälainen huvitus on kyseessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tuo oli ihan kiva paikka. :) Arkisin aamupäivät on varmaan aika ihanteellisia, jos ei halua hirveään ryysikseen mennä. :)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)