maanantai 18. maaliskuuta 2013

8 kuukautta

Ja niin se taas meni, kuukausi siis. :) Ihan älytöntä, mitä vauhtia nämä päivät, viikot, kuukaudet menevät. Kohta sitä varmaan vuodetkin alkaa mennä yhtä hurjaa vauhtia eteenpäin.

Johannes siis täytti viikonloppuna kahdeksan kuukautta. Nyt ei tule enää joka ikinen kuukausi hurjia kasvupyrähdyksiä, uusia taitoja jne... Mutta nyt tapahtuu enemmän sosiaalisella puolella, vuorovaikutus lisääntyy ja persoonallisuus kasvaa. :)

Vielä sain yhden tällaisen kuvan. :)
Vähän vakavia oltiin tällä kertaa...
Neuvolalääkärissä käytiin melkein viikko sitten, pituutta pojulle oli kertynyt 69,5 cm ja painoa n. 7600 g. Kaikki oli niin kuin pitääkin. Eli hyvin kasvaa, vaikka sitten omalla käyrällään. :)

Istuminen on Johanneksella ihan kunnolla jo hallussa. Joskus harvoin onnistuu konttausasennosta siirtyä istumiseen. Toisinpäin mennään usein. Mutta konttaamaan ei olla lähdetty vielä. Ryömiminen taas on lisääntynyt sen verran, että siirtyy jo huoneesta toiseen. Jos jätän hänet olohuoneeseen, ei kestä kuin hetki poju onkin luonani keittiössä. Vielä ryömitään lähinnä mun perässä, mutta varmaan lisääntyvässä määrin mennään isoveljen perään. :)

Veljekset
Piti ihan käydä katselemassa Luukaksen kuvia huhtikuulta 2010, jolloin hän oli 8 kk. On se vaan ollut myös pieni. :)

Hupsista, Luukas seisoi jo tuen kanssa. :D
Jalassa samat farkut kuin Johanneksella tuolla ylempänä. :)


Olisi muuten aika monta postausta vielä tuloillaan, mutta tuntuu niin kurjalta laittaa niitä kaikkia samalle päivälle. :D Mutta katsellaan miten on aikaa, nyt voisin pitää vähän siivoustaukoa. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Kyllä se aika rientää tosiaan, vastahan me odotettiin ekoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Jännä tää blogimaailma, kun mekin ollaan tunnettu jo niin kauan silti oikeasti tuntematta. :D On ollut mukana tsemppaamassa raskauksissa ja iloitsemassa syntymistä. Kivahan se on. :)

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)