sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Parisuhdekenkäilyä

Ollaan viime viikkojen aikana päästy pariin otteeseen Mikan kanssa kahdestaan lumikenkäilemään. Lapset ovat olleet vanhempieni luona hoidossa sen aikaa. :)

Tekee muuten tosi hyvää parisuhteelle päästä vähäksi aikaa olemaan ihan vain me, eikä äiti ja isä. Ja kun on jotain, mistä molemmat nauttivat, niin sehän on parasta yhteistä aikaa!

Ajattelin jakaa teille jotain sekalaisia kuvia meidän kenkäilylenkeiltä. :)


Tämän kuvan ottamisen jälkeen Mika palasi muutaman askeleen taaksepäin ja nousi aika nopeasti ylös tuolta. Jää oli hieman heikkoa tuossa ojassa, eli kannattaa kokeilla kepillä jäätä.Pietarsaaressa on upeat lumikenkäilymaastot, mikäli vain uskaltaa poiketa luontopolulta. Ja silti voi mennä tuvalle syömään eväitä tai lepäämään. Ja vaikka olisi kuinka hieno ilma, ei tuvilla yleensä ole ketään.Suot ovat varsinkin hienoja alueita näin kevättalvella. Aurinko pääsee paistamaan ja on tilaa kävellä. :)Lumikenkäjuoksua

Täällä kyllä mieli lepää. :) Välillä me kuljetaan pitkiäkin matkoja ihan hiljaa, kuunnellen luontoa ja lumikenkien ääntä ja taas välillä juttua riittää vaikka miten paljon. Tänään aiheena oli mm. intiaanien ja eurooppalaisten maanomistajuudet ja sitten taas hiihtäjien säikytteleminen sorsapillillä. :D

Tauolla


Messträsket

Tämän päivän lenkki oli yli kaksi tuntia aktiivista kävelyä. Siinä ajassa mentiin alle kuusi kilometriä. Silti oltiin ihan puhki kun autolle päästiin.

Lähellä lähtöpaikkaa tänään

Ekan kerran otettiin mukaan GPS ja etsittiin reitin varrelta neljä kätköä. Ollaankin oltu vähän laiskoja geokätköilyn suhteen viime aikoina, mutta eiköhän se tästä taas kun päästään vauhtiin. :)

Degernästräsket
Svalgesmossen
Enjoy living!
Vaahtokarkit kruunasivat tämän kaakaon. :)
Kyllä sitä taas nautti elämästä tänään. Kerran kun me täällä ollaan olemassa, niin miksi emme nauttisi siitä? :)

Suosittelen kyllä parisuhteessa ottamaan sitä yhteistä aikaa ja keksimään jonkun yhteisen harrastuksen. Mikäli hoitaja vaan on tarjolla lapsille, niin siitä vaan menoksi! Kyllä ne lapsetkin hyötyy siitä, että vanhemmat ovat saaneet olla yhdessä ja rentoutua. Jaksaa taas olla paremmin läsnä. :)

Mahtava päivä ja mukava viikonloppu takana. Tällä energialla nyt sitten ensi viikkoon ja kohti pääsiäistä! :)

2 kommenttia:

 1. Oli ihana lukea tämä ja nähdä kauniit kuvat näin viikon aluksi :) Tykkään kovasti kun tsemppaat ja kannustat tekemään asioita. Viime viikolla tein jotain rutiinista poikkeavaa ihan sun ansiosta :) Jospa tällä viikolla teksi jotain miehen kanssa.
  Olen sitä mieltä (vaikka omia lapsia ei ole), että vanhempien on tosi tärkeä tehdä asioita ihan kahdestaan aina välillä. Mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oli ihana saada tämä kommentti. :) Tuli oikein hyvä mieli. Ja kun on saanut saman tyylistä palautetta myös toisaalta, niin tulee fiilis, että on tehnyt jotain oikein. :)

   Mukavaa pääsiäistä Peppi, kiva kun jaksat kommentoida! :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)