perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä odotellessa

Meillä odotetaan innolla pääsiäistä. Vähän väliä kuitenkin kuuluu: "Ei vielä ole pääsiäinen." Mutta silti käydään kurkkimassa Pikku Myy - munasta, että olisiko sinne sisälle tullut suklaamuna. Koska pääsiäispupu laittaa sinne sellaisen pääsiäisenä. :D


Pari päivää sitten kylvimme rairuohoa. Toivottavasti ehtii kasvaa, kun olin taas kerran liian myöhään liikkeellä. Luukas kastelee omiansa niin innokkaasti, että eilen sain talouspaperilla yrittää imeä liikoja pois. Pitäisi varmaan laittaa sille vain suihkepulloon vettä, niin sillä saisi kastella sitten. :)

Mun oma näyttää vielä tältä...
Kylvin omankin rairuohon, mutta en kyllä tiedä kasvaakohan siitä yhtään mitään. En nimittäin ostanut uusia siemeniä tänä vuonna, kun mulla oli edellisvuodelta (jolloin koko kylvö unohtui), muutama pussi.

Huomasin myös tässä, että suurinosa pääsiäiskoristeistani on kärsineitä ja niitä on kovin vähän. Pitäisi varmaan katsoa, jos jotain uutta löytyisi kaupasta. Pinterestistä löytyi kaikkea kivaa, jota voisi askarrella, mutta en tiedä onnistuuko ne tänä vuonna. Laittelin sinne oman pääsiäisboardin, sen löydät täältä: Easter: Bunnies, flowers and more

Pääsiäisen ruokia mietin tässä, mutta kun en tiedä ollaanko kotona vai muualla, niin se on vain miettimisasteella vielä.

Mitä teidän pääsiäiseenne kuuluu ehdottomasti? Mämmi, pasha, lammas, trullit, suklaamunat, rairuoho, tiput vai mitä? :)

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Ihana nähdä miten jotkut tykkää ja ciitsii laittaa kotia pääsiäsen mukaan hienoksi. Itestäki olis kiva, mutta harvoin niin tulee tehtyä. Pääsiäistipuja meillä on, joten ne täytyy varmaan laittaa koristamaan kotia :)

  Me ollaan pääsiäinen reissussa, joten päästään syömään muiden pääsiäisherkkuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi kivaa oikeasti saada kämppä siistiksi ja kaikkee kivoja koristeita, mutta tuo taaperoikäinen (voiko Luukasta enää sanoa taaperoksi vai onko se jo leikki-ikäinen?) leikkii kaikella mitä käteensä saa, joten ne on ympäri taloa...

   Mutta haaveilla saa ja inspiroitua! Ehkä meilläkin on jonakin vuonna sellaista kun nyt on lapsuudenkodissa kun siellä käy. :)

   Ja ollaan mekin osa pääsiäisestä reissussa, sekin on kivaa! :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)