tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ravintoluento


Mä en ole hirveästi mainostanut omaa saliani täällä blogissa, koska pääasiassa lukijat ovat muualta kuin Pietarsaaresta. :) Mutta nyt haluan hieman mainostaa, koska meillä on nyt lauantaina avoimet ovet. Pidän itse siellä luennon, johon toivoisin tietenkin paljon kuuntelijoita. :)

Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi, josta löydät sitten kaikki aikataulut mm. ryhmäliikuntatunneille, joita voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi. :)

Mutta hieman lisää tuosta luennostani. Se on siis klo 11.00 ja käsittelee hyvän olon painonhallintaa. Ravitsemusta ja kaikkea mitä siihen liittyy. Esittelen omaa ravintofilosofiaani, joka hieman poikkeaa varmaan siitä, mitä normaalisti personal trainerit asiakkailleen tarjoavat. Mikäli olet seurannut blogiani, syön itse hyvin perusruokaa ja herkuttelenkin välillä. ;) Tasapainoilin kauan eri "dieettien" ja ravintouskomusten välillä, mutta nyt olen löytänyt tieni. Haluan kertoa oivalluksistani myös muille.

Luento perustuu siis kaikkeen mitä olen koulutukseltani saanut ja sen olen maustanut omilla mielipiteilläni ja neuvoillani. Eli mikäli tunnet olevasi hukassa kaikkien nykytrendien kanssa, etkä oikein tiedä mitä söisit, tule kuuntelemaan! Ehkä sinäkin löydät tiesi ulos ravintoviidakosta. :)

Tervetuloa!

Jeppis Gym
Koulukatu 25
68600 Pietarsaari

www.jeppisgym.fi

11 kommenttia:

 1. Olisipa kiva tulla kuuntelemaan tuota luentoa!!! Mutta välimatka on liian suuri. :(

  T:Outi S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mutta jos mä pistän tiivistelmän siitä luennosta sitten, niin lohduttaako se? :)

   Poista
 2. Voi vitsit, kaikki jutut tapahtuu Pietarsaaressa aina sillon, kun on itse muualla. :) Olis ollu kiva tulla kattomaan ja koittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän meillä on vähän väliä erilaisia tapahtumia, seuraavan kerran sitten! :)
   Poista
 3. Voisitko tehdä tänne blogiin jonkinlaisen koosteen luennosta? :)
  Nuo ravintoasiat on aina mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mietinnässä. :) Jotain tiivistelmää varmaan yritän kyhätä. :)

   Poista
 4. Nämä ruoka-asiat ovat kyllä kovin monimutkaisiksi muuttuneet. Jotkut ovat fanaattisia suuntaan tai toiseen ja toisilla taas ei ole mitään käsitystä siitä, että mikä ruoka on ravintoa ja mikä vaan ravintotyhjää energiaa. Itse kun olen samalla alalla olen näitä asioita opiskellut ja pohtinut. Luulen, että sinulla ja minulla on suht samanlainen näkemys; järkevästi, mutta rennosti :)
  Olisipa kiva kuulla luentosi ja hienoa jos teet siitä tänne tiivistelmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Tänään viimeksi vähän syke nousi, kun kuulin kahden lenkillä olleen naisen keskustelun. Meni suurinpiirtein näin: "Sitten perunat ja hedelmät pitää jättää pois... Joo, joo... sitä vähähiilihydraattista dieettiä minäkin..."

   Minkälaista esimerkkiä me halutaan näyttää lapsillemme? :/

   Poista
 5. Onpa lohdullista kun löytyy vielä joku normiruokavalion kannattaja. Että ihan luvan kanssa saisi noudattaa virallisia suosituksia ilman ihmediettejä. Ihanaa, lisää teitä!!!!! Jään innolla odottamaan tiivistelmääsi! :-)

  -Emma

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)