sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hampaita odotellessa

Tänään aamulla huomasin, että vihdoinkin Johannekselle taitaa tulla ensimmäiset hampaat. Ne on ihan lähellä tulla läpi. Mitään sen ihmeempää ne ei vielä ole aiheuttaneet, mutta odotan kyllä, että ensi yö saattaa olla hieman levoton.

Mutta niitä hampaita odotellessa meillä opetellaan jotain uutta, nimittäin konttausasentoa.


Johannes ei ole vielä lähtenyt ryömimään eteenpäin. (Siis liikkuu kyllä paljon, mutta peruuttaen ja pyörien ympyrää.) Mutta tuossa konttausasennossa heiluu vaikka kuinka kauan. Luukas meinasi jättää konttausvaiheen kokonaan väliin ja siirtyä ryömimisestä suoraan kävelyyn, mutta jättäisiköhän Johannes ryömimisen väliin? No aika näyttää...

Mutta levottomia öitä varmaan tiedossa, jos hampaiden tulo ja liikkumaan oppiminen osuu yksiin. Uuteen sänkyynkin on vielä totuttelemista, Johannes nimittäin siirtyi kehdosta pinnasänkyyn. Mun vauva ei ole enää niin pieni... :')

2 kommenttia:

 1. Meillä kävi juurikin niin, että isoveli jätti konttaamisen väliin ja pikkusisko ei päivää enempää ryöminyt. Kun keksi konttaamisen ilot, niin harvoin sitä enää mahallaan on lattialla nähnyt. :)

  Niin ne pienet vaan kasvaa, ihan melkein huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kun kuvia katsoo muutaman kuukauden taaksepäin, niin ihan ihmetyttää mihin se vauva on kadonnut. Ja isompaakin katsoessa miettii että sehän söi vielä vuosi sitten tuttia ja nyt se on jo noin iso. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)