torstai 7. helmikuuta 2013

Tacopannari

Arkiruokakokeilu #4
Viime viikolla arkiruokakokeiluun päätyi pitsapannarin muunnos, tacopannari. Täytteitä voi tietenkin muunnella oman mielen mukaan, näillä täytteillä kutsutaan tätä nyt tällä nimellä. :D

Tacopannari
Pellillinen

Pannari
8 dl maitoa
3 kananmunaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
50 g margariinia

Täyteainekset
400 g jauhelihaa
1 pss tacomaustetta
1 sipuli
vettä
n. 1 dl tacokastiketta (valitse vahvuus itse)
4 tomaattia
150 g juustoraastetta

1. Sekoita pannariainekset keskenään, lisää viimeiseksi sulatettu margariini. Anna taikinan seisoa niin kauan kun paistat jauhelihan.
2. Paista jauheliha ja silputtu sipuli. Mausta tacomausteella ja lisää vettä tacomaustepussin ohjeen mukaan.
3. Kaada taikina pellille. Annostele tacokastiketta tasaisesti ympäri peltiä taikinan sekaan. Sekoita varovasti haarukalla.
4. Ripottele jauheliha-sipuliseos tasaisesti taikinan päälle. Lisää seuraavaksi viipaloidut tomaatit. Ripottele viimeiseksi juustoraaste.
5. Paista 225 asteessa n. 30 min. Tarkista kypsyys hammastikulla.
6. Sopii syötäväksi sellaisenaan, mutta salaatin kanssa maistuu paremmalta. :)

3 kommenttia:

  1. No voi eikä, alkaa tekeen mieli kaikkea hyvää kun lukee sun blogia, tätäki on pakko kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon salaattia viereen, niin ainakin tuntuu terveellisemmältä. :D

      Poista
  2. Näyttääpä hyvältä!

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)