lauantai 2. helmikuuta 2013

Ovela

Meillä sairastetaan. Mika on ollut kipeä jo muutamia päiviä ja Luukakselle nousi toissayönä kova kuume. Kuume tosin hellitti jo aamuksi. Lämpöä pojalla oli kuitenkin koko päivän.
Iltapäivällä mun nenä alkoi vuotaa ja illalla palelin sitten viltin alla.
Yö meni vähän huonosti kun Luukas heräili vähän väliä. Ja kuudelta poika oli valmis nousemaan ylös. Aikansa yritettyään saada mua ylös, kyllästyi ja nousi itse.
Ja kyllä osaa olla ovela. Tuli sanomaan, että tuli kakka ja pitäis päästä potalle. Ne oli taikasanat, että sai mut nousemaan ylös lämpimästä sängystä.
Tarviiko edes sanoa ettei siellä vaipassa mitään ollut eikä pottaan tullut mitään?
Nyt katsoo tyytyväisenä (ja ilmeisen terveenä) muumeja. Itse yskin ja aivastelen kaivaten takaisin sänkyyn...
Toivottavasti te saatte viettää viikonloppua terveenä! :)

8 kommenttia:

 1. Eikö sun mies ole koskaan viikonloppuisin kotona kun tunnut olevan aina se, joka herää lasten kansa? Nyt myös vaikka olet kipeä. Kuulostaa epäreilulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ja herääkin lasten kanssa, mutta mä olen kuitenkin se aamuvirkumpi meistä ja lapsien kanssa on helpompi mun nousta. Otettiin myöhemmin vuoronvaihto ja menin päiväunille. Ja onhan hän myös kipeänä, joten sillä en voi nokittaa.

   Poista
  2. Tarkoitin vain kun valitat jatkuvasti väsymystäsi. Olisiko vuoroaamut (ainakin viikonloppuisin) yksi mahdollisuus univelkojen kuittaamiseen?

   Poista
  3. Oon todennut päiväunet paremmaksi vaihtoehdoksi, koska aamut tuntuvat olevan lapsillekin helpompia kun nousen niiden kanssa. Eri asia on sitten kun pienempi lopettaa aamupäikkärit. :)

   Poista
 2. Oi ei, inhottavaa kuumeflunssaa tuntuu nyt olevan liikkeellä. Meilläkin mies kipeenä, toivottavasti ei muihin tartu. Paranemista koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivottavasti teillä vältytään sairastelulta.

   Poista
 3. :D Anteeks mutta vähän meinaa naurattaa pikku herran oveluus! Vaikka ei varmasti äitiä aamulla naurattanut... Kyllä ne vaan keksii keinot! Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun tuo ei ollut ainoa kerta! Toisti saman päivälläkin kun makasin sohvalla. :D

   Joo, toivotaan että tää tästä. Ainakin oma kuume alkaa hellittää, nyt on enää lämpöä. Ja lapsilla ei tunnu olevan enää mitään. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)