keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Vuosi bloggailua

Se olisi sitten blogilla ikää tasan vuosi. Jippii! :) Bloggailun aloitin kyllä jo 2007, mutta nyt tosiaan vuosi on ollut aktiivisempaa bloggailua.

Tämä on ollut lähinnä kivaa, en ole kertaakaan harkinnut blogin lopettamista. Oon huomannut, että moni blogi on lopettanut toimintansa tai rajoittanut lukijakuntaa. Se on harmi, varsinkin kun on jotain seurannut pidemmän aikaa. Haluaisi kuulla kuulumisia edelleen, mutta kun ei tunne henkilökohtaisesti, niin voi vaan jäädä miettimään mitähän niille kuuluu.

Oon blogimaailmasta löytänyt muutaman sellaisen tyypin, jotka olisi kiva tavata ihan henkilökohtaisesti. Harmi vain, ettei näin pienille blogin pitäjille järjestetä kivoja miittejä, pitäisi järjestää sellainen varmaan itse. :D

Blogi on minulle pääasiassa päiväkirja itselle, kuulumisten kertomisen kanava sukulaisille, tutuille jne... Mutta blogin suola on ne tuntemattomat lukijat. Ne joiden kanssa voi jakaa mielipiteitä ja tulee jonkinlainen yhteys. Jokainen kommentti on todella kiva yllätys, niitä kun ei liikaakaan tule. Mutta ymmärrän kyllä, itse luen blogeja usein kännykällä, eikä sitten tule laitettua mitään kommenttia, vaikka olisikin jotain sanottavaa.

Blogin tulevaisuudesta en osaa mitään oikein sanoa. Pienenä haaveena on ollut kasvaa vähän isommaksi blogiksi, tavoittaa useampia lukijoita. Vaikka sitä omaksi iloksi tekeekin, niin silti sitä haluaisi jonkun löytävän jotain iloa jutuistani. Esimerkiksi joku hyvä resepti tai kiva valokuva. :)

Kiitoksia kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta, jos luette edelleen anonyyminä, niin liittykää ihmeessä lukijaksi! Mulla ei nyt ole mitään arvottavaa, mutta lupailin arvontaa kun bloggerin ja facebookin kautta seuraajia on yhteensä 100. ;) (Tämän hetken luku on 87...)

Oikein ihanaa huomista ystävänpäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :D Vaikka sähän olet ollut mukana jo vanhassa blogissa. :) Ja kuulut muuten noihin tyyppeihin, jotka olisi mahtavaa tavata ihan IRL. :)

   Poista
 2. Luen blogiasi säännöllisesti, mutta olen varmaan vaan kerran aiemmin kommentin jättänyt. Minusta on kiva lukea ihan tavallisesta elämästä ja kuvasi ovat kivoja. Itselläni ei ole lapsia niin on hauska lukea lapsiperheen elämästä. Olen myös liikunta-alalla töissä niin se meitä yhdistää :)
  Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Muistan kyllä, että olet jotain kommentoinut aiemmin. :) Kiva, että viihdyt lukijana. Katotaan tuleeko liikunnasta enemmän juttua kun kesällä menen hetkeksi töihin... ;)

   Poista
 3. Onnea vuosikkaalle! Blogiasi on kiva lukea, kun tuntuu, että meidän elämämme on niin "samoissa vaiheissa". Hauska lukea muidenkin perheiden arjesta. :)

  VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)