Arkiruokakokeilu #5 |
Meksikolainen kerrossalaatti
Jäävuorisalaattia
Salaattisipulia
Kirsikkatomaatteja
Paprikaa
Maissia
Guacamolea, levitä ohut kerros
Juustoraastetta, raastettuna
Papuja (valuta nesteet pois)
Cremé fraiche, koko purkki
Maissilastuja, murskattuna
Asettele ainekset kulhoon listan järjestyksessä. Älä sekoita. Ota lautaselle annos jokaista kerrosta. Tarjoa esim. grillatun kanan tai lihan kanssa.
Photo a day 120213 "Where you ate lunch" |
Joskus voisi kokeilla uudelleen, mutta hieman eri ainesosilla. Mutta kerrossalaateista mun suosikki on edelleen (maailman paras) kanasalaatti, jota teen aika usein. Mulla ei täällä blogissa tainnut olla sille reseptiä, mutta laitan sen sitten kun teen seuraavan kerran. :)
Täältä löytyy tuon meksikolaisen salaatin alkuperäinen ohje: A very naughty Mexican layer salad
PS: Huomenna blogi täyttää vuoden! Jotain arvontaa tai muuta ilmeisesti yleensä kehitellään, mutta taida olla mulla mitään arvottavaa... Onko jotain ideoita? ;)
Mä tykkään ihan hulluna semmosesta jauheliha-papukastikkeesta, jonka "reseptin" opin kakkosanopilta. 2 purkkia valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, iso pkt jauhelihaa, 1 ruokakerma ja mausteita oman maun mukaan (ite laitan vähän suolaa, valkosipulijauhetta ja mustapippuria). Nuo kaikki kimppaan ja perunoita kaveriksi. :) Meillä syö tyttökin papuja ihan onnessaan tuossa seassa.
VastaaPoistaPitääpäs kokeilla. :) Meillä oli kidney-papuja tässä ja oli kyllä niin jauhoisia, että yök. :D
PoistaValkoiset pavut on enemmän sellaisia "vahamaisia" mun mielestä. Ei ainakaan läheskään niin jauhoisia, kuin kidneyt! :D
Poista