maanantai 20. toukokuuta 2013

Helle

Meilläpäin ollaan nyt nautittu helteestä jo neljättä päivää. Ihan uskomatonta, miten kesä tulikin näin nopeasti. En ollut vielä etsinyt kaapeista mitään kesävaatteita, joten nyt ollaan niitä etsiskelty ja sovitettu, että mahtuuko vielä päälle. 

Luukakselle meni vielä jotain 86 - kokoisia vaatteita päälle, mutta kahdeksankymppiset laitoin suoraan Johanneksen kaappiin. Vaikkakin voi kyllä olla, ettei ne vielä mene sille tänä kesänä, mutta saahan se olla hieman väljiä. 

Perjantaina oli jo lämmin.
Jotain on tapahtunut kuitenkin Luukaksen vanhoille lakeille... Ei Johanneksella ole kuin sentin isompi päänympärys kuin Luukaksella ekana kesänä, mutta silti kaikki lakit ovat pieniä. Pitäisi käydä sille metsästämässä jostain joku kiva kesähattu. :)


Tänään itselle iski totaalinen väsymys. Taisin nukkua viime yön huonosti, koska jostain syystä sängyssä oli taas ahdasta. :D Ja viime päivien huono nestetasapaino kostaantui päänsärkynä, joka ei ole vieläkään oikein lähtenyt pois. Muistakaa juoda kunnolla ja antaa myös lapsille nestettä! Itse olen muistanut juottaa lapsille koko ajan jotakin, mutta itse sitten olen unohtanut juoda tarpeeksi.

Nyt kun ilma alkaa hieman viiletä, niin olokin alkaa helpottaa. Tänään kyllä teki mieli pakata lapset autoon ja lähteä meren rannalle, siellä olisi ollut hieman helpompi hengittää. :) Mutta ehkä rantapäiviä tulee tässä kun kesä kunnolla pääsee alkamaan.

Vielä perjantaina koivut näyttivät tältä, nyt ne ovat ihan vihreitä...
Ollaan kuitenkin yritetty olla lasten kanssa pihalla. Auringolta suojaten ja pieniä aikoja kerrallaan. Johannes on nukkunut aamupäiväunet vielä ulkona, mutta iltapäivällä siellä on ollut mielestäni liian lämmin, joten on saanut nukkua sisällä "viileässä".

Aloitettiin viikonloppuna maalausprojekti, joka pitää meidät kiireisinä pari viikkoa. Maalataan terassin ritiläaita, joka osoittautuikin todellakin aikaa vieväksi projektiksi. 1/3 aidasta on nyt maalattu yhteen kertaan, vaikka meitä on kaksi maalaamassa. Ja kun se pitää vielä maalata pariin kertaan, mutta ehkä siihen ei mene enää niin paljon aikaa. Tänään ei jaksettu kumpikaan maalata, vaikka olisikin ollut siihen aikaa.

Kaikki pojat nukkuvat jo, joten itsekin voisin suihkun kautta mennä sänkyyn lukemaan Dan Brownin uusinta, Infernoa, jonka ostin itselleni kaupasta. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin. :)

Tällaista meille kuuluu. Entäs mitä teille kuuluu? Kommenttikenttä löytyy alta. ;)

2 kommenttia:

  1. Ulkoiluahan näillä ilmoilla taitaa olla suurimmaksi osaksi aikaa. Pieni ei malttaisi tulla sisälle ollenkaan. Itku pääsee, kun äiti nappaa kainaloon ja marssii sisätiloihin. Rassu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma Johanneksen kanssa. Ja sitten kun se vielä ulkona syö kaikkea mitä saa käsiinsä ja konttaa nurmikolla, niin eihän sitä itse kauan jaksa kävellä perässä. Luukas kun leikkii itsekseen ihan kiltisti, niin voi vaikka makoilla keinussa ja lukea (siis jos Johannes nukkuu). :D

      Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)