lauantai 18. toukokuuta 2013

Nukkumisesta

Zzz...
Facebook - kaverini ovat varmaan jo kyllästyneet mun hehkuttamiseen, joten siirryn nyt tänne sitten. :D Ajattelin, että jos saan kerralla kunnolla hehkuttaa, niin ei tarvitse enää jatkossa aamuisin raportoida Facebookiin miten yö on mennyt. :)

Viime viikolla kaikki yöt menivät oikeastaan saman kaavan mukaan. Johannes ja Luukas nukahtivat molemmat omiin sänkyihin. Johannes heräsi ekan kerran yhden-kahden aikaan ja sitten hänet sai hyssytellä uneen. Luukas heräsi noin kolmen-neljän aikaan ja tuli meidän sänkyyn. Neljän-viiden aikaan Johannes heräsi toisen kerran ja siirtyi meidän sänkyyn syömään ja nukkumaan. Nukuttiin kaikki ahtaasti ja herättiin yleensä Mikan herätyskelloon tai sitten nukuttiin pikkuisen pidempään, mutta kun yksi poika heräsi, heräsi myös toinen.

Tämä viikko on ollut oikeasti todella ihmeellinen. Mun tietääkseni mikään ei ole muuttunut, mutta kaikki me ollaan nukuttu paljon paremmin. Edelleen pojat nukahtavat omiin sänkyihinsä, samalla tavalla kuin ennenkin. Luetaan ja lauletaan ennen nukkumaan menoa. Nyt Johannes nukkui kaksi yötä viiteen asti aamulla omassa sängyssä. Edelleen otin viereen nukkumaan, koska oli niin pirteä ettei olisi enää omassa sängyssä suostunut nukkumaan. Maidolla sen saa tainnutettua muutamaksi tunniksi vielä.

Luukas on yllättänyt ja nukkunut tällä viikolla kolme yötä omassa sängyssään koko yön. En edes muista milloin se olisi nukkunut yhtäkään yötä kokonaan (siis pitkään aikaan, toki niitäkin on). Ja parina aamuna se on herännyt vasta meidän jälkeen. Eli Johanneskaan ei enää herätä Luukasta, kun nukkuvat eri huoneissa.

Ja sitten nyt tuo Johannes. Kello on kahdeksan. Olen ollut hereillä tunnin, en vaan saanut enää nukuttua. Olin nimittäin nukkunut seitsemän tuntia putkeen. Heräämättä, nousematta... Outo fiilis. Nyt vasta Johanneksen huoneesta alkaa kuulua ääniä. Joten joudun nyt pitää pienen tauon. ;)

Jos nyt vetäisin tämän jutun yhteen ja menisin laittamaan puuroa Johannekselle. Eli meillä nukutaan tällä hetkellä aika hyvin. :) Jos Johannes jatkaisi näitä koko yön nukkumisia ja Luukaskin pysyisi omassa sängyssään, niin ehkä ei olekaan niin hankalaa alkaa herätä 5.30 ja mennä töihin. Ja Mikalla olisi hieman helpompaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)