keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pienellä lenkillä

Katselin tänään mun liikkumistaulukkoani ja totesin, että kun neljään päivään en ole saanut merkata itselleni pistettäkään, niin tänään pitää kyllä kerätä muutama. Iltapäivällä puin lapsille vaatteet päälle ja lähdettiin lenkille.

Veljekset
Toiveena oli, että molemmat nukkuisivat päiväunet matkalla. Tarkoitus oli kävellä vain kirjastoon ja takaisin eli matkaan olisi mennyt hieman yli tunti. Mutta kun kirjastoon päästyäni kumpikaan ei nukkunut, niin jatkettiin matkaa vielä Prismaan.

Ja taas jaksaa!
Prismasta käytiin hakemassa hieman juomista, ulkona kun oli aika lämmin vaikkakin tuuli kovasti. Luukas halusi Trippiä ja Johannes sai smoothien.

Ja mun juoma. ;)

Kotiin kävellessä pojat sitten vihdoin nukahtivat. Yhteensä kaksi tuntia kävelyä tuplarattaiden kanssa ja matkaa oli yhdeksän kilometriä. Nyt jaloissa tuntuu kyllä, pitää muistaa venytellä tässä kun aletaan katsoa Housea. :) Ja niin, neljä pistettä tuli taulukkoon. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan pitkä kävelyreissu! Kaksikko on kyllä supersuloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä ihan kiva. Tänään vähän lyhyempi, mutta ilma oli vielä lämpöisempi. :)

   Poista
 2. Minäkin kävin tänään pitkällä vaunulenkillä mutten muistanut edes venytellä. Saapa nähdä miten koipia korventaa illasta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt illalla vielä ehtii, lämmittele vain ensin. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)