lauantai 4. toukokuuta 2013

Photo a day - jatkuu

Muistatte varmaan Photo a day - haasteen, jota yritin vielä helmikuussa noudattaa? Silloin se jäi kesken ja olenkin pitänyt nyt pari kuukautta taukoa. Mutta huomasin, ettei kuvia tullut otettua niin paljon eikä oikein ajatuksen kanssa, niin päätin palata haasteen pariin.

Edelleen aiheet toistavat itseään, mutta koitetaan nyt. Tällainen lista olisi tässä kuussa vuorossa:

Fat mum slim - blogi
Photo a day 010513
"I bought this!"
Ekan kuvan olette jo nähnytkin. Oikeastaan valehtelen tässä hieman, koska äitini tuon jäätelön Luukakselle osti enkä minä. :D


Photo a day 020513
"Morning ritual"
Tähän mietin kaikki mahdolliset aamujutut, mutta mikään ei oikein napannut niin paljon, että kuvan olisin halunnut ottaa. Mutta leipää paahtaessa sitten mietin, että melkeinpä joka aamu tulee paahdettua leipää, oli se sitten paahtoleipää tai jotain muuta. Eli siitä kuva sitten. 

Tää mun leivänpaahdin on aikoinaan soittanut musiikkia kun leivät olivat valmiita. Mutta en sitten tiedä mikä meni rikki, kun ei enää soi. Mutta onneksi se vielä paahtaa leipiin Mikki Hiiren kuvan. ;)

Photo a day 030513
"This is really good!"
Oletteko maistaneet Fazerin uutuus suklaata? Oli muuten aivan mahtavan hyvää! Ja vielä kaiken lisäksi tummaa suklaata. Olen huomannut, että nyt tumma suklaa alkaa olla melkoinen hitti. On Geishaa tummana ja tänään näin että kauppaan oli tullut Tupla Dark - patukoita. Miten on vaaleaa suklaata vai tummaa suklaata, mistä te pidätte eniten?

Photo a day 040513
"In my cup"
Mun kuvista taitaa saada sen kuvan, että nyt on herkuteltu ja kunnolla. :D Tämän päivän aihe oli kyllä taas niin haastava. Joka kerta kun join jotain, mietin että pitäisikö tästä ottaa kuva. Mutta enpäs ottanut, vaan nappasin Luukaksen karkkikulhon ja laitoin sinne vaahtokarkkeja kuvaa varten. Kyllä mä niistä pari söinkin, mutta oli kyllä liian makeaa mulle. :)

Siinäpäs nuo ensimmäiset, toivottavasti inspiraatio herää tässä kuukauden aikana ja saisin otettua hyviä kuvia. Nämä ovat vähän sellaisia, että kunhan nyt pääsisin vauhtiin - kuvia. :)

Mukavaa lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta kuva päivässä ideasta ja ajattelen koeilla sitä itsekkin tämän kuukauden :)
  Suklaasta tykkään ehkä vähän enemmän tummasta, mutta myös maitosuklaa menee varsinkin jos siinä on pähkinöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Se on kiva tapa ottaa kuvia ns. arkisistakin asioista. :) Mulla vaan alkoi kuvauskohteet loppua silloin helmikuussa kesken. Mutta nyt kun ulkonakin on enemmän kuvattavaa ja oon menossa töihin, niin kuvauspaikkana ei ole aina vain koti. :D

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)