maanantai 27. toukokuuta 2013

Tuulisella rannalla

Photo a day 270513
"Can't live without"
Päätettiin eilen ystävän kanssa lähteä rannalle, kun kerran on ollut niin hienot ilmat. Asteita mittari näyttikin +22, mutta tuuli aika kovasti. 

Matkalla Fäbodaan katselin tummia pilviä ja ajattelin, että kohta varmaan sataa. Mutta kun perille tullessa ei satanut vaan tuuli kovasti, niin lisäsin vaan lapsille lisää vaatetta ja mentiin rannalle.

Vesi oli vielä kylmää!
Käytiin kokeilemassa hieman vettä, Luukas kävi kahlaamassakin. Eihän tuolla koskaan ole lämmintä vettä, mutta keskikesällä sitä voi käydä uimassa... ehkä. ;)


Moments of happiness
Säästä huolimatta viihdyttiin vähän aikaa rannalla ja otettiin sitten suunnaksi keskusta. Käytiin syömässä kahvilassa ja kun sinne käveltiin, satoi hieman. Mutta muutamaan pisaraan se jäi. 

Oli oikein kiva nähdä ystävää ja hänen tyttöään. Ollaan mietitty, että minkälainen kauhuduo (tai -trio) me noista lapsista saadaan. :D Ihanaa, että lapsilla on sitten suurinpiirtein samanikäisiä kavereita. Pysyy yhteys ystäväänkin ihan eri tavalla. :)

Meidän maanantaihin kuului tällaista, kun Johannes herää lähdetään takaisin kaupungille hakemaan Nice Run - lappuja. Sekin on jo viikon päästä, kivaa!

Ihanaa viikkoa lukijoille! Teitä on muuten taas tullut lisää, tervetuloa! :)

2 kommenttia:

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)