sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Karhunpoika sairastaa taas

Vähän pipinä
Täällä ollaan taas kipeinä. Eilen illalla Luukas oli pirteä, mutta tanssiessa huomasin sydämen lyövän todella nopeasti. Meni kuitenkin kiltisti nukkumaan. Yhden aikaan alkoi pieni itku, Mika kun oli hereillä, niin hoiti alkuyön uudelleen nukuttamiset. Ei huomannut silloin mitään erityistä, ajatteli itkujen olevan "sitä normaalia".

Viideltä heräsin kun Luukaksen huoneesta kuului valitusta ja "mamma, mamma". Menin katsomaan ja siellä poika kieriskeli ja uikutti. Heti kokeillessa tunsin, että kuume taitaa olla kova. Menin hakemaan juomista keittiöstä, tuli sitten perässä sinne ja halusi syliin. Yski ja oksensi limaa, tärisi sylissä. :( Mikään juominen ei kelvannut ja lähti itse takaisin sänkyyn. Siellä sitten kyseltiin pappaa ja pidettiin kauan vaan kädestä kiinni. Uni voitti kuitenkin ja yritin mennä itse takaisin nukkumaan. Kuumetta mittasin sen verran kun sain, näytti 38,0.

Pari tuntia myöhemmin valitus alkoi taas ja otin vielä kuumemman pojan sänkyyn. Nyt mittari näytti 39,1. Sai kuitenkin vielä unen päästä kiinni, mutta mä nousin ylös.

Nyt oikeastaan vaan nukkuu. Ei oikein suostu juomaan mitään, yritin mehuun laittaa panadolia, mutta ei se mene alas. Eikä lääkettä saanut ruiskustakaan antaa. Ruokakaan ei maistu. Uni on levotonta ja hereillä ollessaan lähinnä itkee ja valittaa. Taitaa särkeä kovasti. :(

Tällaista täällä tänään. Ollaan sisällä, katsotaan TV:tä ja makoillaan. Ensi viikon suunnitelmat menee luultavasti uusiksi, jos ei satu nyt nopeasti paranemaan. Itse voin vielä ihan hyvin, toivotaan että mun vastustuskyky estää pöpöt...

Toivottavasti te olette terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)