tiistai 28. helmikuuta 2012

Takatukka

Meillä ollaan edelleen kipeinä. :( Eilen oli jo parempaan päin, lämpöä oli vaan koko päivän ja kuume nousi sitten illaksi. Oli pirteänä päivällä ja leikki ihan normaalisti. Ja nukkui vain yhdet päiväunet. Oon yrittänyt kuitenkin, ettei se niin paljon hyppisi ja pomppisi. Joten muumit pyörii aika usein TV:ssä. (Ainoa, mikä saa pysymään paikoillaan kunnolla.) Tänään kuumetta taas yli 38. Tosi kurjaa. :(


Sohvalle on sitten hyvä nukahtaa. Niin kuin nytkin. Laitoin Nalle Puhin päälle, mutta nyt kun kurkkasin, siellä Luukas vetää sikeitä. Aika samalla tavalla kuin tässä kuvassa. :) Ja kun nousin laittamaan peittoa päälle, silmät rävähti auki ja nyt taas katsotaan Puhia (tai puhpuhhia, niin kuin Luukas sanoo).


Eilen harjailin Luukaksen hiuksia ja totesin, että nyt on aika leikata ne. En usko, että parturikäynnistä tulisi mitään, joten päätin leikata ne itse. Harjasin ne kunnolla ja annoin Luukaksen läträtä vedellä, niin sain jotenkin napsaistua. (Ponnarille eka ja sitten nips naps.) Viimeistellä ei antanut, eikä edestä tai sivuilta saanut leikata. Jäi sitten siihen se leikkaaminen.

Tässä näkyy myös osa meidän karmeasta kylppäristä. Se on aika huonossa kunnossa ja sen piristäminen ei oikein onnistu. Paitsi nuo pyyhkeet. :) Moppi odottaa roskiinviemistä ja muutenkin kaikki on niin epäinspiroivaa (mä olen horoskoopiltani vaaka, haluaisin vain kaikkea kaunista ympärilleni...). Mutta sitten kun saadaan se remontti käyntiin... Ideoita on valtavasti. :)


Ja joo, se lopputulos. Tässä se on. Muunlaista kuvaa en saanut, kun mua juostiin karkuun. 

Tänään pitäisi siivoilla ja järjestellä taas. Oon yrittänyt heittää kaikkea turhaa pois ja laitoin taas yhden kirpparipussin, jonne keräilin mm. vaatteita. Kun vain saisi ne myytyä. En oikein välitä netissä myymisestä ja pöydän vuokrat ovat ihan ryöstöä.

Luukas on vielä hereillä, mutta väsyneeltä vaikuttaa. Herättiin kuudelta Mikan herätyskelloon. Mä kyllä kiroan sen ihmisen, joka on keksinyt torkkuherätyksen. Sen pitäisi olla niin, että kun kello soi, heti ylös. (En kyllä pysty siihen itsekään.) Mutta mitä järkeä on herätyksessä kuudelta jos nousee ylös vasta tunti sen jälkeen? (Ja sori Mika, mua vaan tänään ärsyttää se tosi paljon.)

Mukavaa tiistaita, lumitöitä taitaa olla tiedossa?

1 kommentti:

  1. Tulee entiset ajat mieleen kun lukee sun päivän meinikiä:) niin se lapsperheen arki on...sairastelua,ruuanlaittoa, siivousta y.m sitä saa olla monen konstin timmermanni ja kuitenkaan ei aina taidot riitä;)kummallista kyllä tänään minä muistelen noita aikoja haikealla mielellä ja ottaisin ne taikaisin jos voisin,että ei me ihmiset koskaan olla täysin tyytyväisiä olotilaan. Kuitenkin täytyy todeta että aikansa kaikella:) toivottavasti Luukas paranee pian ja arki asettuu normaaliin kuvioihin. Jaksamista teille!!

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)