tiistai 28. helmikuuta 2012

Raskausajan mieliteot

Ootte varmaan kuulleet, että raskaana ollessa tulee aina tietyin väliajoin mieli jotain ruokaa ihan älyttömästi? Tai ehkä tiedätte sen itsekin... Viime raskaudessa himoitsin kaikkea suolaista ja rasvaista. Alkuraskaudesta se oli lauantaimakkara (siis pötkönä, ei siivuina), Korv Göranin Kebab ranskalaisilla ja sipsit. Loppuraskaudesta himoitsin mäkkärin Sundae-jäätelöä kinuskin kanssa. Näistä kirjoitin jo aikaisemmin tuossa rv 17+0 jutussa.

Ja samoin kirjoitin siitä, kuinka tekee nyt mieli kaikkea raikasta kuten hedelmiä jne... Viimeiset pari päivää mun on ihan hirveästi tehnyt mieli marjaista mysliä luonnonjugurtin kassa.

Aamupala
Eilen sitten kävin kaupassa ja ostin itselleni niin paljon kaikkea hyvää, etten kotiin tullessani tiennyt mitä oikein olisin syönyt. Mika odotti, että kauppakasseista olisi paljastunut kaikkea "hyvää", kuten karkkia, sipsiä jne. Mutta sieltä tuli karjalanpiirakoita, leipäjuustoa, mysliä, luonnonjugurttia, keltaisia luumuja noin muun muassa. Näistä sitten koostui iltapala, tosin leipäjuuston säästin tälle päivälle.

Aamullakin heti ylösnoustessa oli parempi mieli kun tiesi, että saa aamupalaksi mysliä. :) Pienestä sitä voi tulla iloiseksi.

Odotan mielenkiinnolla mitä mielitekoja tässä raskaudessa vielä tulee... Voisin veikata, että kesää kohti mennessä mansikat tulee nousemaan suosioon. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)