perjantai 17. helmikuuta 2012

rv 17+0

Tänään alkaa sitten kahdeksastoista raskausviikko. Olo on kutakuinkin normaali, vaikkakin päänsärky on päällä melkein koko ajan.

Maha 17+0
Mahakaan ei ole niin kauheasti kasvanut, vaikkakin pidän mieluummin päälläni jotain muita housuja kuin farkkuja. :) Mutta kyllä se vatsa alkaa kuitenkin olla jo tiellä, ainakin jonkinverran. Kenkiä sitoessa on pakko kyllä polvistua sitomaan ne, eikä vain taivuttaa itseänsä eteenpäin. Eilisellä FCT-tunnilla yritin näyttää erästä vatsalihasliikettä, siinä onnistumatta hirveän hyvin. En nyt yhtään muista millä viikolla suorien vatsalihasten teko pitikään lopettaa? Mutta ehkä tässä pikku hiljaa.

Ja alavatsan krampit... Siis sen huomaa, että se on ihan lihasperäistä, mutta eilen kun nostin lasin lattialta, niin nousin liian nopeasti ylös ja alavatsaa kramppasi. Eikä muutenkaan nostot enää niin hyvin mene. Pojan siirto äsken sohvalta sänkyyn nukkumaan oli jo vähän taiteilua. Kun siis itse makasin siinä vieressä sohvalla... Lumityöt, puunkantamiset ja ostoskassien kantaminen alkaa olla siinä rajoilla, mitä pystyy tekemään.

Huomaan kyllä, että viime raskaudessa mulla oli lihakset paremmassa kunnossa ja muutenkin kunto oli parempi. Mutta viimeksi synnytyksen jälkeen mulle neuvottiin, että älä sitten treenaa itseäsi niin hyvään kuntoon, jos toinen lapsi tulee muutaman vuoden sisään... Olenkohan mä noudattanut tätä neuvoa liiankin hyvin?

Viime raskaudessa himoitsin roskaruokaa, mäkkärin sundae-pehmistä kinuskikastikkeella, lauantai-makkaraa jne... Nyt tekee mieli kaikkea raikasta. Salaattia, hedelmiä, maitotuotteita... Oi kun saisin appelsiiniriisiä nyt! Persikoita on mennyt muutamana iltana ja päärynää... Jugurtti, maito ja rahka olisi tosi hyviä nyt. Harmi vain, että kaappi on tyhjä ja kauppaan pääsen vasta illalla.

Suolainen ruoka ällöttää nyt. Kaikki maistuu liian suolaiselta. Niin suolaiselta, ettei pysty syömään. Tänään jäi juustot lautaselle, kun olivat niin suolaisia. Jännä juttu, mä kun yleensä oon suolaisen ystävä... Siis sipsien jne... Ehkä kroppa yrittää viestittää, että nyt pitää vähentää suolankäyttöä. :)

Pitäisi ensi viikolla varata aika rakenneultraan. Niillä on niin tyhmät soittoajat, etten mä koskaan muista/ehdi soittaa sinne. Ensi tiistaina sitten pitää pistää hälytys puhelimeen. Ollaan kyllä ajateltu kysyä sukupuoli siellä. Onhan se toisarvoinen asia ja muut rakennejutut on tärkeämpiä, mutta jos se näkyy, haluan tietää. Mulla on monta laatikollista Luukaksen vaatteita odottamassa läpikäyntiä. Jos pikkuveli on tulossa (niin kuin minä arvelen) niin saavat jäädä sellaisinaan varastoon ja sitten käyttöön. Mutta jos olisikin pikkusisko tulossa (niin kuin Mika uskoo) niin noukin sieltä sivuun/myyntiin poikamaisimmat vaatteet. Ja olisihan se kiva tietää, voisi nimiäkin pohtia. Tytölle meillä on vahva nimiehdokas, mutta pojalle ei vielä mitään...

Ja joo, täällä Luukas on edelleen kipeänä. Nukahti raukka sohvalle kun katsottiin Nalle Puhia. Joten kotipäivä tulossa. Illalla sitten kauppaan ja nauttimaan viikonlopusta. Laskiaissunnuntaikin on, joten pullia olisi kiva leipoa. Meidät on kutsuttu yksiin avoimiin oviin, missä Luukas pääsisi ehkä ratsastamaan. Toivottavasti on sunnuntaina kunnossa!

Ihanaa perjantaita!

3 kommenttia:

 1. Ida meni kouluun. Kävin ostaan farkut. Ja samalla Iittalan myymälässä..Siellä oli uusi muumimuki! En vielä raaskinut ostaa. 24 e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kallis. Mikä muumimuki se oli? Kesä vai joku muu? Mä en muista mitä oli tulossa. :D

   Poista
  2. Siis tuollainen Hurraa-muki? Katsoin sitä, mutta enpäs ollut törmännyt aiemmin. Se on Helsingin desing-pääkaupunkia juhlistava muki. Ja sitä saa vaan niiden yhteistyökumppaneiden liikkeistä, joten ei taida tulla kymmenellä eurolla Halpa-halliin... :D

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)