keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tämä ei ole ruokablogi mutta...

... en voi itselleni mitään ja jaan teille tämän päivän ruokakokemuksen. :)

Illallinen
Tiedättekö tunteen, kun menette ruokakauppaan valmiin listan kanssa ja sitten sieltä vaan pomppaa jotain esille, jota haluat juuri nyt? Jotain sellaista, mitä ei ole ajattelutkaan, mutta siinä se vaan on. Houkuttelevana. Pakko ottaa kärryyn ja illallissuunnitelmat menevät ihan uusiksi.

Tänään mulle kävi näin kun näin tänään paistettuja patonkeja kaupassa. En vaan voinut vastustaa. En edes muista milloin olisin syönyt tällaista patonkia viimeksi, mutta nyt vain alkoi tehdä niin mieli. Mietin päässäni, että kotoa löytyy tuorejuustoa, salaattijuustoa ja salaattiaineksia. Mutta jos illalliseksi tätä ajattelin tarjota, niin jotain muutakin piti saada.

Lihahyllystä löytyi kanaa, jossa oli panerointipussi mukana. En ollut ennen kokeillut ja kun päällä oli -40% lappu ja päiväystä perjantaille, päätin kokeilla. Menestys oli suunnaton täällä kotona. Luukas tykkäsi, mies tykkäsi ja minä tykkäsin.

Olin päivällä koulutuksessa Kokkolassa. Asiakkuuksien hallintaa tällä kertaa. Siellä kokouspaketti maksaa 16 € ja sillä saa pari leipää, teetä (tai kahvia), lounaan (juustomakkaraa, lohkoperunoita ja salaattia), jälkiruoan (pannaria) ja iltapäivä teen (kahvin) pullan kanssa. Laadussa ei ollut valittamista, mutta tykkäisin enemmän, jos maksaisin vain lounaasta ja muut sitten ostaisin tarpeen mukaan.

Huomenna Luukaksen 1,5 neuvolalääkäri ja sitten töitä. Toivottavasti lumisade lakkaisi, koska huomenna ei ole aikaa lumitöille. :)

Kivaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)