torstai 23. helmikuuta 2012

Pikku tiikeri 1½ vuotta!

Aamuvirkku
Mun pikku kulta on tänään 1½ vuotta. Käytiin sen kunniaksi neuvolassa. Pituutta pikkuiselle on kertynyt 80,5 cm ja painoa 10,7 kg. Alakäyrillä mennään, mutta eihän me Mikan kanssa mitään isoja olla... Pituus voisi olla enemmän ennusteista päätellen, mutta uskon, että ottaa jossain vaiheessa kiinni. :)

Pari iltaa sitten otimme Luukaksen pinnasängystä pois laidan. Eli pääsee sinne nyt itse ja mä säästyn turhalta nostamiselta. Pelkäsin aluksi millaisia ongelmia se öisin aiheuttaa, Luukas kun ei nuku vieläkään täysiä öitä. Tähän asti se nyt on ollut sitä, että tullaan siltä sängystä pois ja ollaan ovella vastassa. Viime yönä tosin Mika oli jättänyt oven auki, Luukas oli puolimatkassa keittiöön jääkaapille kun pääsin ylös sängystä. Aamulla (kuudelta, oi miksi?) Luukas oli kerennyt hakemaan kuvassa olevan hatun päähänsä ja istui sohvalla hokien "Ei nää muu...". Eli muumit piti saada päälle, kun pikku kakkonen ei ollut vielä alkanut.

Ei kun muumit päälle vaan ja päätä tyynyyn. Makoilin sen 20 minuuttia sohvalla unisena, ennen kuin kuuluu "loppu!".

Ja tuo tutti... Meillä oli niin hyvässä vauhdissa se vieroittaminen ennen matkaa. Mutta nyt se on varmaan mun lyhyestä pinnasta kiinni, että tutti löytää tiensä suuhun vähän väliä. Öisin yleensä, mutta myös eilen matkalla Kokkolaan. Eikä siitä tutista niin helposti aamuisin luovutakaan.

Tänään mulla on ihan tööt-olo. Haluaisin vain makoilla sohvalla ja nukkua. Mutta eipä se kovin hyvin onnistu. Välillä ollaan nimittäin pöydällä ja välillä sen alla. Ja vähän väliä kuuluu komento: "Mamma!"

Huomenna on onneksi perjantai.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)