keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Parisuhteellista

Varmaan tämä on aika usein ongelmana pienten lasten perheissä, eli parisuhteen "oma" aika. Vaikka sitä kuinka yrittää löytää yhteistä aikaa, niin se jää usein pariin tuntiin Luukaksen nukkumaan menon jälkeen. Ja sekin aika menee valitettavan usein katsomalla TV:tä. Me kun ei ehditä katsomaan sarjoja silloin kun ne tulee, niin katsellaan niitä sitten digiboxilta kun ehditään.

Ystävänpäivänä...
Meillä nyt on vielä siitä hyvä tilanne, että mä olen kotona suurimman osan ajasta. Mika tulee lounaalle kotiin, jolloin voidaan vaihtaa kuulumisia, jos Luukas sattuu nukkumaan. Nykyään se ei enää kyllä nuku tuohon aikaan, vaan syö sitten meidän kanssa. Mika tulee viiden-kuuden välissä töistä, silloin on sitten taas ruoka ja Luukaksen nukkumaan laittaminen. Ja sitten ollaankin taas illassa, kumpikin väsyneenä.


Viikonloppuna yritetään sitten olla perheen kesken ja löytää myös sitä yhteistä aikaa. Usein katsotaan kuitenkin leffoja tai käydään leffassa. Meillä on kuitenkin noita isovanhempia, jotka mielellään hoitaa. :) Koko perheen kesken me sitten käydään kävelemässä ja (kun ei ole lunta) geokätköilemässä. Geokätköily on mun ja Mikan yhteinen juttu ja toivottavasti lapsetkin nauttivat siitä kun saavat olla luonnossa mukana.Mietin usein mikä tilanne sitten on kun palaan töihin. Mulla kun työaikaan yrittäjänä kuuluu sekä päivävuoroa, iltavuoroa että viikonloppuja. Silloin varmaan ne näkemiset jää aika vähiin. Viikonloppuisin pitääkin sitten yrittää olla yhdessä koko viikon edestä, mikä ei sekään ole välttämättä hyvä asia.

Matkallakin kun oltiin, niin eipä meillä yhteistä aikaa oikein ollut, Luukas kun oli koko ajan mukana. Eikä siinä mitään, lapsi/lapset kuuluu perheeseen, mutta parisuhdetta ajatellen olisi kiva saada kahdenkeskistä aikaa. Ja mielellään sellaista aikaa, jolloin kumpikin olisi vähän pirteämpi kuin näin yhdeksän aikoihin illalla.

Tämän kevään suunnitelmissa olisi vielä käydä teatterissa katsomassa Dance of the vampires Seinäjoella, mutta aikaa siihen ei tunnu löytyvän ja näytökset vähenee koko ajan... Onko joku käynyt katsomassa tuon musikaalin? Mitäs piditte?

Tämän päivän hommia on ollut lumityöt (jotka jäi kesken) ja kahvittelu toisen Jeppis mamman kanssa. :) Nyt vielä vaihtamaan vaippa ja pesemään pojan hampaat, niin ehkä sitten voimme viettää parisuhdeaikaa... TV:n kanssa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)