perjantai 24. helmikuuta 2012

rv 18+0

Uusi viikko alkaa taas. Enää kaksi viikkoa puoleen väliin ja vähän yli sen, niin on rakenneultra. Energinen keskiraskaus taitaa jäädä vaan haaveeksi, koska viime viikonlopun jälkeen on jaksaminen taas ollut vähän niin ja näin. Tänään nukuin yksi ja puoli tuntia kun Luukas nukkui. 

Tänään ja eilen on ollut vähän muutenkin "huono" päivä. En edes tiedä mistä se johtuu, mutta kiukuttaa ja väsyttää. Toivotaan, että viikonloppu korjaisi tilanteen ja päästäisiin taas vähän tekemäänkin jotain.

Masu 18+0
Käytiin tänään Luukaksen kanssa extempore-kahvilla (siis leivällä ja limsalla) hyvän ystäväni ja hänen tyttönsä (kohta 1v, Luukaksen pikkuserkku) kanssa. Piristi päivää kyllä tosiaan. Musta on tullut niin laiska lähtemään minnekään pojan kanssa, pitäisi yrittää muuttaa tilannetta.

Fredrika
Kiitos Linda mukavasta seurasta ja piristyksestä. :)

Tämän illan ohjelmassa ainakin yksi leffa (vuokrasin kaksi: Mikalle toimintaa ja mulle komediaa :) Huomenna sitten toinen, jos ei ehdi tänään molempia. Viikonlopun ohjelmasta ei mitään tietoa. Mietin sitä teatteria Seinäjoella, mutta myöhässä olin. Kaikki esitykset loppuunmyyty. Harmittaa, mutta enpä mä aiemmin voinut katsella niitä kun ei tiennyt menoista. Pitää sitten vain keksiä jotain muuta. :)

Leppoisaa perjantaita!

1 kommentti:

  1. Voi kun aika on mennyt hurjaa vautia! Ajatella, että kohta olet jo puolessa välissä raskautta!! Tsemppiä ja toivotaan, että se energinen kskiraskaus vielä tulisi! :)

    -Outi Syyspalleroista-

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)