perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kalenteri sen kertoo...

rv 32+0
... että on kesä! Ulkona ei näytä siltä, mutta olkoon. Ja kalenteri kertoo myös sen, että tänään on rv 32+0. Tänään voin sanoa, että vauva syntyy todennäköisesti ensi kuussa. En osaa suhtautua siihen, että menisi yliaikaa, kun neuvolassakin ovat sanoneet ettei mene ihan heinäkuun loppuun asti.

Olo on joinakin hetkinä ihan jees, joinakin taas ei. Maha painaa niin ylös, että hengittäminen on vaikeaa, närästää jatkuvasti ja pikkuisen potkut osuvat kipeästi kylkiluihin. Sitten kun olo on jees, niin melkein unohdan olevani raskaana.

Eilisestä alkaen mulla on tosin ollut päänsärkyä ja olen epäillyt, että verenpaine olisi nousemassa. Ovat luvanneet kuumaa kesää (taas kerran), joka sitten vaikuttaa tuohon verenpaineeseen kans. Pitäisi muistaa juoda paljon, mutta kun vesi närästää. Viime raskaudessa jouduin kesähelteellä sairaalaan verenpaineiden takia, enkä haluaisi sitä nyt. Samoin kun en haluaisi lääkkeitäkään. Mutta minkäs teet. Pitää vain yrittää juoda, levätä ja syödä vähemmän suolaa.

Jos se vaikka tämän kuukauden aikana konkretisoituisi, että meille on oikeasti tulossa toinen lapsi. Pieniä vaatteita pitää alkaa pestä, kehto pitäisi tilata ja jotain hankintoja tehdä.

Sain eilen muuten tiedon, että en pääsekään lääkärintarkastukseen Kokkolaan kun en ole ensisynnyttäjä. Joten nyt sitten pitäisi varata tänne äitiyspoliklinikalle aika. Ihan vain muistutukseksi itselle. :)

Mukavaa kesäkuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)