keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäkauden avajaiset

Tänään Pietarsaaressa vietettiin kesäkauden avajaisia. Lähdin äidin ja Luukaksen kanssa katsomaan, mitä kesäisellä kaupungilla on tarjottavana. :) Lämpöä on tänään riittänyt ja vielä yhdeksän maissa kun kaupungilta lähdettiin asteita oli +18. Ihanaa, kesä on vihdoin täällä!


Ensimmäiseksi menimme tietenkin jonottamaan ilmaisia jäätelömaistajaisia. Kyseessä oli SIAn uutuusmakuja. Vadelma-lakritsa, laktoositon lakritsa, muru-ananas ja joku pähkinä. Sitten sai äänestää suosikkia. Mun suosikki oli kyllä tuo ananas näistä vaihtoehdoista. :)


Tästä ohjelmanumerosta sain tietää vasta vähän ennen kuin kaupungille lähdettiin. Pikku kakkosesta tutut Mimi ja Kuku esiintyivät kävelykadulla! Silloin kun se vielä tuli teeveestä, se oli yksi Luukaksen suosikeista.


Ja arvatkaa vain, oliko nytkin tunnelma katossa. :)


Luukas sai Mimiltä kortin, josta tuli heti suuri aarre. <3


Pyörittiin siinä vielä paikalla vähän aikaa, niin Luukas meni itse Mimin ja Kukun luo ja halusi kuvaan. Mutta kuvassa sitten keskittyy niin tuohon korttiin, etten saanut katsetta kameraan. Jutteli myöhemmin Mimin kanssa vielä vähän pidemmän aikaakin. :) Mukavia tyyppejä.


Mimin ja Kukun jälkeen esiintyi meidän salin porukka. Energiaa oli vaikka muille jakaa, mutta se taisi olla tarkoituskin. ;)

Järjestetäänkö muualla vastaavia tapahtumia? Tykkäättekö käydä lasten kanssa vai onko tämmöiset ihan nou nou? :)

1 kommentti:

  1. Höh, meiltä meni ihan ohi tämä tapahtuma..harmi. Täytyisi tilata ilmeisesti paikallinen lehti, jotta pysyisi ajan tasalla tapahtumista. Me ainakin tykkäämme olla siellä missä tapahtuu :)

    VastaaPoista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)