torstai 7. kesäkuuta 2012

Viimeinen kerta... toistaiseksi.

Ajellessani Kokkolaan tänä aamuna satoi ja ilma näytti tosi kurjalta. Olin varustautunut sadevarustein tämän päiväiselle geokätköilykurssille. Onneksi ilma selkeni ja teoriaosuutta pitäessä oli enää vain hieman pilvistä.

Tämän päivän porukka oli siis työpaikan virkistyspäivänä halunnut geokätköilemään. Mahtava porukka, ei voi muuta sanoa. Kruunasi oikein mun "työuran" geokätköilyohjaajana.


Reitti oli aika sama kuin viikonloppuna, mutta nyt kuljettiin se kokonaan kävellen. Yhteensä kävelyä tuli kahdeksan kilometriä, joka kyllä tuntuu nyt illalla jaloissa ja vatsassa. Supisteli kyllä siellä kävellessäkin, mutta yritin ottaa ihan rauhassa...


Reittimme päättyi Mustakarille, jossa sitten myös minulle tarjottiin ruoka. Mahtavaa. :) Iso ryhmä meitä oli, onneksi useammilla oli jonkinlainen navigaatiolaite mukana, joten mentiin pienryhmissä sitten. Innokkaimmat löysivät kahdeksan (olin laittanut listalle vain kuusi) ja meidän ryhmä sitten seitsemän. Kaksi kätköistä oli sellaisia, joita itse en ollut aiemmin löytänyt/etsinyt.

Työ geokätköilyohjaajana on ollut todella mukavaa ja toivonkin, että äitiysloman jälkeen sitten voin jatkaa näitä hommia. :) Nyt annan vuoron sijaiselleni, Essille, joten onnea vain! :)

Sitten vielä loppuun jotain muita höpinöitä, miksi tämä on ollut hyvä päivä.

* Äitini tarjosi minulle omenapiirakanmakuista irtojäätelöä Kokkolassa. Nam!
* Sain ostettua aurinkovarjon takapihalle. (Kuvia tulossa. :)
* Sain salainen ystävä - paketin, oikein osuva sisältö. (Kuvia tulossa. :)
* Selvisi ainakin yksi syy siihen, miksi yöt Luukaksen kanssa on nyt niin hankalia. Alhaalle on tulossa yksi poskihammas! Eli niitä on sen jälkeen sitten enää kolme tulematta. :D

Nyt uni painaa silmiä, joten suljen koneen ja yritän saada nukuttua pari tuntia ennen ensimmäistä herätystä. Huomenna päivittelen sitten noita ylhäällä mainittuja juttuja. :)

Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)