sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntain tunnelmia

Kalenterissa voi lukea KESÄkuu, mutta eipä tää nyt vielä ihan kesältä tunnu. Tänään on tosin satanut vettä ja paistanut aurinko eli miten se meni? "Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä..."

Aamulla lähdin äidin ja Luukaksen kanssa Kokkolaan etsimään kätköjä torstain GK-kurssia varten. Viisi kätköä löytyi helposti, yksi jäi vielä piiloon, mutta torstaina käyn varmaan sen hakemassa. 


Päivän toisen kätkön nimi oli "Hautakammio". Mietin kyllä muutamaan kertaan ennen kuin tuonne menin sisään. Onneksi kätkö oli aika helppo. Matkalla tuonne kätkölle fasaani lähti lentoon metrin päästä musta, joten multa taisi päästä todella naisellinen kiljaisu. Onneksi todistajia oli tasan yksi, mutta sekin katsoi mua aika oudosti...


Kolmannelle kätkölle mentäessä näkyi tällainen kylti. Se vähän ihmetytti, koska "lammella" oli parasta aikaa useampikin henkilö kalassa. Niin pikku poikia kuin aikuisia miehiäkin. Ja peräkärryä kylmäsäilytyksellä tuotiin paikalle...


Hah, kiinni jäitte!


Kotiin tullessa Mika oli jo aloittanut grillauksen ja säätä uhmaten söimme ulkona. Onneksi meillä oli vanha varjo, joka antoi sitten hieman suojaa kun alkoi piskottelemaan. (Jos joku ei murresanaa ymmärrä, niin siis satoi muutamia pisaroita... :D )

Väsynyt kiukkupussi
Mika jäi ulos öljyämään tuoleja ja puutarhakeinua kun aurinko tuli kuitenkin esiin. Me mentiin Luukaksen kanssa sisälle ja kiukkupuuskien saattelemana nukahti lopulta mun syliin keinutuoliin. Oli nukkunut vain puolen tunnin päiväunet autossa, joten väsynyt se oli.

Jätin sen nukkumaan sohvalle kun Mika oli tulossa sisään ja lähdin itse siivoamaan tavaroitani äidin luota. On se varmaan aika muuttaa pois sieltä pikku hiljaa... ;) Yksi kaappi tyhjäksi, kolme pahvilaatikkoa. Kuinka paljon tavaraa ihmiselle oikein kertyy elämän aikana? Noh, pitää käydä tarkemmin läpi ja viedä osa kirpputorille.

Geocoin
Löysin Kokkolasta myös elämäni toisen Geocoinin. Aikas hieno vai mitä?

Cache buddy
Sitten törmäsin hautakammiossa tällaiseen vampyyriin. Teksti takana ilmoitti kyseesä olevan Cache Buddy. Toimii siis samalla periaatteella kuin Travel Bugit näköjään. Ensimmäinen laatuaan, jonka olen tavannut. Haluaa seikkailla Suomen metsissä, joten seuraavaan metsäkätköön siirretään siis tämä. :)

Toivottavasti teillä oli mukava sunnuntai. Mä jatkan sitä nyt sohvalla istuen ja yritän mennä aikaisin nukkumaan. :)

Hauskaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)