sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Vuoden yrittäjä 2011

Olimme eilen kesäravintola Paviksella syömässä Keski-Pohjanmaan yrittäjien Pietarsaaren jaoston kanssa. Tilaisuuteen sisältyi ruoka ja loppuillasta palkittaisiin mm. Vuoden yrittäjä 2011.

Odotukset ruoan suhteen olivat kovat. Olen aina tykännyt Paviksen ruoasta ja muistelen vieläkin vuonna 2005 syömääni jälkiruokaa siellä. :P Harmi vain, että eilisen tarjoiluksi oli sitten valikoitunut buffet-pöytä, joka ei nyt ihan ollut sitä mitä odotin.

Alkudrinkki, alkoholiton totta kai. :)

Alkuruoka, salaatti & kylmäbuffet
Alkupaloiksi tuli haettua salaattia ja vähän lihaa, kanaa ja kananmunaa. Kalaa olisi ollut paljon tarjolla, mutta minä kun en sitä syö, niin tyydyin näihin. Ihan hyvää oli, vaikkakin lautasella näyttää ihan sekamelskalta.


Pääruoka
Pääruoka oli pienoinen pettymys. Keitettyjä perunoita, porsaanlihaa ja kasviksia. Jos nyt rumasti sanon, enkä itseäni yhtään ylistäen eilisen lounas oli parempaa kuin tämä. Ruoasta ei kuitenkaan saisi valittaa, joten sanotaan, että kyllä se lautanen tyhjeni silti. :)

Jälkiruoka
Jälkkäriksi oli sitten omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Tämä sentään maistui oikein hyvin. :)

Äiti ja minä
Lisää alkoholitonta juomista
Isä
Syömisen jälkeen tulikin sitten aika palkita ansioituneita yrittäjiä. Ensin jaettiin pari hopeista yrittäjäristiä ja yksi kultainen yrittäjäristi. Kun vuorossa oli Vuoden yrittäjä 2011 - palkinto, mua jännitti kyllä... Ja miksi?


Palkintoa en sentään voittanut minä, vaan isäni. :) Olin tiennyt asiasta jo parisen kuukautta ja vaikeaa oli pitää salaisuus. Mutta onnistuttiin silti ja isä saikin olla todella yllättynyt kun palkinnon sai. :)


Kuvia oli hankala saada kun aurinko paistoi niin kovasti. Tässä ovat kuitenkin rivissä palkitut, tosin ensimmäisenä on kaupunginjohtaja, joka oli jakamassa juuri tämän Vuoden yrittäjä palkinnon.


Oikeaan osoitteeseen kyllä meni palkinto tällä kertaa, vaikka itse sanonkin. :)


Vielä pari fiiliskuvaa Pavikselta. Suosittelen kyllä paikkaa muuten kuin buffetin osalta. Ruokalista on hyvä ja paikka on tunnelmallinen. :)


Ja niin hieno ilma oli eilen, tänään onkin sitten ihan toista kun sataa kaatamalla.

Leppoisaa sunnuntaita!

Paviksen aukioloajat yms. löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)