Keräsin toissapäivänä ensimmäiset raparperit omasta pihasta tälle kesälle. En sitten kuitenkaan ehtinyt niistä tehdä mitään, mutta eilen illalla sitten tein kiisseliä. Jännitin, riittäisikö perunajauhot, mutta ehkä hieman vajaa määrä teki kuitenkin kiisselistä hyvää. :)
Raparperi ja vadelma ne yhteen sopii... |
250 g raparperia
2 dl sokeria
8 dl vettä
4 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
vadelmia maun mukaan
Laita kattilaan raparperit, sokeri ja vesi. Keitä niin kauan, että raparperit ovat hajonneet. Ota pois levyltä.
Sekoita perunajauhot desiin kylmää vettä ja lisää kattilaan hitaasti koko ajan sekoittaen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)