lauantai 9. kesäkuuta 2012

Raksamiehelle lounasta

Mika on ahertanut eilen ja tänään autotallin kanssa. Käytiin aamupäivällä yhdessä teippiostoksilla ja sitten eristäminen sai jatkua. Luukas nukahti autoon, joten mulla oli hyvää aikaa tehdä ruokaa. Saatiin sitten syödäkin ihan kahdestaan, joten nautittiin lounas sitten ulkona.

Raksamiehen eväät
Maha rv 33+1

Tässä näkyykin sitten meidän uusi pöytä ja varjo. En ole kylläkään ehtinyt (jaksanut) vielä siivota patiota kuntoon, mutta kaippa sitä tässä kun alkaa tajuta, että kesä on jo täällä. Pehmusteet ovat vielä hankkimatta ja tänään metsästin muovisia tabletteja tuohon pöydälle, kun viime kesänä ostamani vahakangas ei nyt oikein tuohon sovi.

Mikan annos
Lounaaksi tein BBQ Ribsejä, jotka ensin paistoin uunissa 15 min. 250 asteessa ja sitten vielä tunnin 170 asteessa. Lopuksi vielä leikkaamisen jälkeen paistoin ne pannulla. Lisäksi meillä oli "vanhoja" perunoita ja kurkku-tomaatti-paprikasekoitusta.

Oikein hyvä lounas oli. :) Onneksi on vielä muutama tunti aikaa, ennen iltaa, nimittäin silloin lähden ihan ravintolaan syömään. Mika ja Luukas saa jäädä kotiin. :D


Sitten hieman kuvaa meidän valmisteilla olevasta autotallista. Eilen illalla Mika eristi yhden seinän kokonaan, se olikin aika nopeaa hommaa. :)


Viime kesänä oli kaikki pohjatyöt, valut jne... joten nämä jutut tuntuvat pieniltä mulle. Mutta ei ne varmasti ole kun kaiken tekee itse. :) Onneksi on osaamista, minä en nimittäin osaisi yhtään. :)

Luukas varmaan heräilee kohta, joten mä voisin mennä hetkeksi lukemaan. Ehkä sitä muutaman sivun ehtii lukea. :)

Ihanaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)