lauantai 14. huhtikuuta 2012

Aamun hiljaisuus ja illan meteli

Heräsin aamulla yhdeksän aikaan levänneenä, vaikkakin pohkeet kipeinä yöllisistä krampeista. Jos niitä ei olisi ollut, olisin nukkunut sikeästi koko yön. Luukas oli nimittäin yökylässä mummulassa.

Aamulla oli niin hiljaista. Ei pikku kakkosta, ei muumeja. Vain minä ja rauhallinen aamu. Kävin rauhassa suihkussa ja söin aamupalaa katsoen pari Iholla jaksoa. Mikakin heräsi ja tuli seurakseni olohuoneeseen.

Yhdeltätoista lähdin sitten hakemaan poikaa hoidosta. Yö oli mennyt hyvin, vaikkakin nuha/yskä on taas iskenyt pieneen. :/ Ei edes kokonaista viikkoa oltu terveinä. :(

Käytiin kirppiksellä ja sen jälkeen vielä ajelulla Mikan isän luo. 


Illalla kotona meno oli ihan toinen. Luukaksella on hirveä kiipeilyvimma, joten joka paikkaan pitää päästä. Niin pöydälle kuin sohvalle. Tuolilta sohvalle, sohvalta tuolille jne...


Hain eilen postista tuon Me&I:n paketin, tänään sitten kokeiltiin päälle. T-paidasta tuli heti niin suosikki, että ei saanut ottaa pois päältä, vaikkakin se kastui ihan maidon kaaduttua päälle.


"Trakka", Luukas huusi kun näki paidan. Ja muutenkin vaatteet olivat mieluisat ja eteisestä piti hakea kengät asuun sopiviksi. 

Meteli täytti meidän illan. Kiljuminen, ryntäileminen, juokseminen... Aamulla olikin liian hiljaista. ;)

2 kommenttia:

 1. Voi että, tosi kivan näköinen tuo "trakka"paita. :D Nyt kyllä pikkuisen harmittaa, etten tilannut sitä. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kiva, just oikea valinta meidän pojalle. :)
   Pitää vaan pestä se nopeasti, että pääsee kunnolla käyttöön. :)

   Poista

Kommentti ois kiva, mutta ei pakko. :)